Video henuz hazır değil. Keşke çabuk olsa ama 1 video için, inceleme, çekim ardından editlemek nerdeyse 10 saatimi alıyor. Şu anda random işlemini yapıyor PC yarın yayında olurvideo nerden izleyebiliriz
3metre için 58 ideal özelliklere bakarsak 5yıl rahat giderVideo için teşekkürler gayet güzel bilgiler vermişsiniz.
2.80-3.00 mt mesafeden izlemek için 58 inç fazla mı acaba?
Bir de genelde dizi/film ve spor yayınları izleyeceğim.
58ua2263dt cihazı bana en az 5 sene gider mi? tv sadece akşamları 2-3 saat çalışacak.
Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar
telefonu ekrana yansıtmadan bahsediyorsan var ayrıca tam bütcene göre bence 15 aralıkta kaçırmaArkadaşlar 7.500 8.000 TL bütçem var bu ürün alınır mı ? İzleme mesafem 1-2 metre. Birde cihazda ekran yansıtma yokmuş.
Sana bu bilgiyi kim verdi? her yerde bunu yazıp durmuşsun, daha videonun başında ekran yansıtma yapıyor demişim. Youtubeden yazdım, israrla yok dedin, israrla var dedim, başkalarına yazdın onlar da var dedi buraya yazdın.Birde cihazda ekran yansıtma yokmuş.
58 Olan alınır mı bu fiyata f/p mi çok yakın bir dostum için soruyorum. Bana iyi gibi bu fiyata bir daha alamayız gibi geldi güzel inceleme olmuş eline ağızına sağlık.Sana bu bilgiyi kim verdi? her yerde bunu yazıp durmuşsun, daha videonun başında ekran yansıtma yapıyor demişim. Youtubeden yazdım, israrla yok dedin, israrla var dedim, başkalarına yazdın onlar da var dedi buraya yazdın.
Allah belami versin var.
Evet 58 de umut var panel bir tık daha iyi olduğu için58 Olan alınır mı bu fiyata f/p mi çok yakın bir dostum için soruyorum. Bana iyi gibi bu fiyata bir daha alamayız gibi geldi güzel inceleme olmuş eline ağızına sağlık.
Yakalaman için sana bir tiyo vereyim çarşambayı perşembeye bağlayan gece saat 00:00 da online stoklara giriyor 15dk içinde bitiyor ona göre hareket et ben öyle yakaladım 65 2263DT yiF fikoloji bilgilendirme ve inceleme için emeğine sağlık. Alacam bu tv yi, bu fiyata zor buluruz bunu kaçırırsam