The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
Kaça aldın 65 olanıYakalaman için sana bir tiyo vereyim çarşambayı perşembeye bağlayan gece saat 00:00 da online stoklara giriyor 15dk içinde bitiyor ona göre hareket et ben öyle yakaladım 65 2263DT yi
Kaça aldın 65 olanıYakalaman için sana bir tiyo vereyim çarşambayı perşembeye bağlayan gece saat 00:00 da online stoklara giriyor 15dk içinde bitiyor ona göre hareket et ben öyle yakaladım 65 2263DT yi
10.999tlKaça aldın 65 olanı
Bu ürün ilk kez geliyor bildiğim kadarıyla. Daha önce kullanan yoktur yani o yüzden. Başka modellerden tecrübesi olanlar varsa onlar bilgi verebilir58ua2263dt ürünü A101 e geliyor muş almayı düşünüyorum aramızda kullanan var mı memnun mu kullanıcı tecrübelerini öğrenmek isterim.
Hocam, 50UL2163DT + 4K TV Stick mi yapmak mantıklı yoksa 58ua2263dt almak mı mantıklı? 58ua2263dt de cof sayısı 6 olması ve 1.5gb ram beni diğer seçeneğe yaklaştırdı. Senin yorumun ne olur?1.5 GB ram nedir yahu android 11 yüklü işletim sisteminde 1.5 GB ram şaka gibi. Kullanıcıyla resmen dalga geçiyorlar artık. En azından koy şuna 2 GB ram. 6 yıllık Sony Android tvmde 2 GB ram vardı yahu.
hayırlı olsun güle güle kullanınaz önce kurulum gerçekleşti 65ua2263dt görüntü kalitesi tatmin edici beğendim akşam detaylı bakıcam fas fransa maçında
MEMC (Motion Estimation, Motion Compensation) en kısa tanımıyla Hareket Tahmini, Hareket Telafisi anlamına geliyor memc ile memc olmayan görüntü arasındaki farkı anlatan resim ekledim
oynatma esnasında hareketli görüntülerde titreme takılma varmı göze batıyormu videolarda tam anlaşılmıyor memc olmaması dezvantajmı acaba
hayırlı olsun güle güle kullanın
hareketli görüntülerdeki yorumunuzu bekliyorum
Zaten olanda da Vestel beceremiyoroynatma esnasında hareketli görüntülerde titreme takılma varmı göze batıyormu videolarda tam anlaşılmıyor memc olmaması dezvantajmı acaba
Zaten olanda da Vestel beceremiyor
Hangi cigazdan bahsediyoruz mevcut evde kullandığım mi ?
Ustam senin tv nın bu şekilde fotosunu çekip atarmısın baya bi ışık sızması var benimkinde