55UA2263DT 58UA2263DT 65UA2263DT Teknik Özellikler

E Çevrimdışı

emrealan

Yeni Üye
12 Ara 2022
6
42
Ürünü websitesinden almayı başarmıştım. Bugün ben de arandım. Stoklarda kalmamış, sistemsel hata vs bişeyler salladılar. Stoklara girdikten 7 dk sonra almıştım nasıl oluyo bu diyince bilmiyorum gönderemeyecegiz ürünü diyip kapattilar. Stok sorgulamadan 10 km ilerdeki magazada çıktı. Gittim ama mağaza çalışanları ürünün hic gelmediğini söylediler. Nereye kime şikayet edelim bu arsızları bilemedim

Bu arada hala hazırlanıyor yazıyor sitede, iptal ve para iadesi yapılmadı.

Mail geldi, iptal etmişler.
Para kartıma iade edildi. Arkasından vestelden sms geldi, siparişiniz alınmıştır diye. İyice manyak ettiler..

S Çevrimdışı

saylizmn

Yeni Üye
20 Ara 2022
7
37
Bende o gece internette aldim 10 dakikada stok bitti dediğiniz gibi aradılar iptal diye .Kabul etmedim fatura kesilmiş mail geldi fakat hala iptal veya gönderim olmadı aradığımda 10 iş günü gönderim süresi var diyip duruyorlar

Bende o gece internette aldim 10 dakikada stok bitti dediğiniz gibi aradılar iptal diye .Kabul etmedim fatura kesilmiş mail geldi fakat hala iptal veya gönderim olmadı aradığımda 10 iş günü gönderim süresi var diyip duruyorlar
Şimdi baktım SMS gelmiş vestel e bildirilmiş en kısa zamanda servis gelecek diye yarın arayacağım vesteli

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

Serdarlica 

Yeni Üye
11 Ara 2022
8
43
58ua2263dt modelin yarın için Vestel servisi saat 10 da geleceklerini ve ürünü kuracaklarini bildirdiler . Bakalım ürünü almismiyiz alamamismiyiz gorecez 🤔

S Çevrimdışı

saylizmn

Yeni Üye
20 Ara 2022
7
37
58ua2263dt modelin yarın için Vestel servisi saat 10 da geleceklerini ve ürünü kuracaklarini bildirdiler . Bakalım ürünü almismiyiz alamamismiyiz gorecez 🤔
Hangi sehirdesiniz bana da cumartesi işlemle ilgili ilk SMS geldi ama sonrası yok bugün aradım servisi hala servise yonlendirilmedigini 10 iş günü sürelerinin olduğunu söylediler

O Çevrimdışı

OArayıcı

Yeni Üye
16 Ara 2022
18
50
Hocam bana da geçen Cuma mesaj geldi Vestel den, ondan sonra hiç haber yok. Bir de ben İzmir deyim Vestel fabrikasına 1 saat mesafede. Tekirdağ dan sipariş veren arkadaşa televizyon teslim edilip kurulmuş bile gelde anla bu işi.

T Çevrimdışı

Tekin79

Yeni Üye
21 Ara 2022
2
39
Merhabalar uzun ömürlü bir panel android bir tv zaman zaman oyun bazan film çogu zaman uydu kanalı icin bütce 8 bin 14 bin arası marka takintim yok ekran yenileme hizli olmasini isterim kisaca bu butceye alinabilecek en iyi tv önerinizi tavsiye ederseniz cok yardimci olmus olursunuz tskler.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar uzun ömürlü bir panel android bir tv zaman zaman oyun bazan film çogu zaman uydu kanalı icin bütce 8 bin 14 bin arası marka takintim yok ekran yenileme hizli olmasini isterim kisaca bu butceye alinabilecek en iyi tv önerinizi tavsiye ederseniz cok yardimci olmus olursunuz tskler.

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Vesteli aramayın sitesinden canlı destekten yazın, fabrikadan horoz lojistik ile servislere gönderiyorlar tv leri. Canlı desteğe bağlandığınızda bana takip edebilmem için takip linkini verin deyin. Benim tv bugün Kemalpaşa Vestel İzmir Bölge den servise yönlendirilmiş.

O Çevrimdışı

OArayıcı

Yeni Üye
16 Ara 2022
18
50
Vesteli aramayın sitesinden canlı destekten yazın, fabrikadan horoz lojistik ile servislere gönderiyorlar tv leri. Canlı desteğe bağlandığınızda bana takip edebilmem için takip linkini verin deyin. Benim tv bugün Kemalpaşa Vestel İzmir Bölge den servise yönlendirilmiş.
Vestel in canlı destek sitesinden mi Hocam?

Geri
Üst Alt