L lolman M merenk beyler bu hdr işini ben hallettim.İş kendi spi dosyanıza programla hdr ekleyerek tv ye aktarmakta.Burda açtığım konuda belirttim mesajları okuyarak anlayabilirsiniz.
https://tavsiyeforumu.com/konu/49ub8300-ps4-tvdeki-hdri-gormuyor.1915/page-2#post-44702
İlk mesajda Anlatımda 2 BURADAN yazan yazıya tıklaedit.edit dosyası atarsanız yapıcam yardımıc olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Sen nerelerdesin bakayım ,hiç sesin soluğun çıkmıyor sevgili yefe78İlk mesajda Anlatımda 2 BURADAN yazan yazıya tıkla
sağ olun yaptım elinize sağlıkİlk mesajda Anlatımda 2 BURADAN yazan yazıya tıkla
? ustam çok yoğun bu aralarSen nerelerdesin bakayım ,hiç sesin soluğun çıkmıyor sevgili yefe78
Valla her köşeye yazmışsın,iyi ki İzmir'de oturuyorum ,yoksa bizim evin kapısına bile yazardın bu yazıyımb 120 de dolby vision açabiliyormuyuz açan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Benim tv vestel 50UD6300 smartsız 4k Anakart mb130 bu tv içinde uygunmudur
Yazdığınız birden çok konuda, ayrıca gönderdiğiniz kişisel mesajlarda konunun yanıtını aldınız. Daha fazla konu altına yazmanız forum kuralları gereği uyarı almanıza neden olacaktır.Valla her köşeye yazmışsın,iyi ki İzmir'de oturuyorum ,yoksa bizim evin kapısına bile yazardın bu yazıyı
(Normalde uyarmam gerekirdi seni ,ama bari şaka yollu uyarayım istedim )