50UD8400 HDR AÇMA ANLATIM

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
50ud8400 de hdr açmak isteyenlere duyurulur. 3.62.40 sürümünü yüklemeden önce swpprofile dosyanızdan hdr açtıktan sonra 3.62.40 yüklerseniz hdr açılıyor

3.62.40 güncellemesini yaptıktan sonra swprofileden hdr açsanızda olmuyor. Anca full yazılıma dönüp swprofileden hdr açıp sonra 3.62.40 yüklerseniz hdr açılıyor tesadüfen buldum :)

1- ÖNCELİKLE TV YE 3.62.40 GÜNCELLEMESİNİ YAPMAMIŞ OLMAMIZ GEREKİYOR GÜNCELLEME YAPTIYSAK. FULL YAZILIM YÜKLEYEREK TV Yİ SIFIRLAYALIM
2- SİZİN UĞRAŞMAMANIZ İÇİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞUM SWPROFİLE DOSYASINI VE FABRİKANIN TARAFIMA GÖNDERMİŞ OLDUĞU HDR İÇİN OLAN SPİ DOSYASINI FLASH BELLEĞE KOPYALIYORUZ (FLASH BELLEKTE spi KLASÖRÜ İÇİNDE edit.edit DOSYASI VE profile KLASÖRÜNÜN İÇİNDE mb130_swprofile.bin OLACAK ŞEKİLDE)
3- TV KUMANDAMIZDAN MENU 4725 KOMBİNASYONU İLE USB Oparations SEÇENEĞİNİ KUMANDADAN OK LİYORUZ. SONRA TVYİ FİŞTEN ÇEKİP TEKRAR AÇIYORUZ Kİ YÜKLEDİĞİMİZ DOSYALARI TV TANISIN
4- SON OLARAK 3.62.40 ÇEKİRDEK YAZILIMINI YÜKLÜYORUZ VE HDR AÇILIYOR

* BU ARADA VERDİĞİM PROFİLE DOSYASINDA PVR Yİ (YAYIN KAYIT ÖZELLİĞİ) AÇTIM
* DİVX DE AÇTIM ŞİMDİLİK ÇALIŞMIYOR AMA İLERDE GÜNCELLEME İLE DÜZELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BUNUN İÇİN PROFİLE DOSYAMIZDA DİVX AÇIK OLMASI GEREKLİDİR ONUN İÇİN DİVX AÇTIM.

AŞAĞIDAKİ RESİMLERDE TV NİN HDR DESTEKLEDİĞİNİ GÖREBİLİRSİNİZ NOTEBOOKU TVYE BAĞLAYIP dxdiag DAN ALDIĞIM DİSPLAY BİLGİSİDİR

img_20180321_215844-1984x1120-jpg.jpg

img_20180321_215900-1120x1984-jpg.jpg

S Çevrimdışı

scetin

Yeni Üye
28 Mar 2018
26
66
Teşekkürler hocam. Emeğinize, klavyenize, gözlerinize sağlık. İyi akşamlar.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
önce techwood marka tv ye vestel 55ud9400 yazılımı attım uydu ve sorun çıkmadı vestel olarak açıldı daha sınra verdiğiniz sw dosyasıyla hdr yi sorunsuz açtım sonra son çekirdek yazılımı attım oldu valla ayrıca dolbby digital ve dolby surround özellikleri ile pvr kayıt özellikleri açıldı görüntüde pek değişiklik olduğunu söyleyemeyeceğim Elinize emeğinize sağlık yararlı bir çalışma olmuş :ok

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
önce techwood marka tv ye vestel 55ud9400 yazılımı attım uydu ve sorun çıkmadı vestel olarak açıldı daha sınra verdiğiniz sw dosyasıyla hdr yi sorunsuz açtım sonra son çekirdek yazılımı attım oldu valla ayrıca dolbby digital ve dolby surround özellikleri ile pvr kayıt özellikleri açıldı görüntüde pek değişiklik olduğunu söyleyemeyeceğim Elinize emeğinize sağlık yararlı bir çalışma olmuş :eek:k
Valla büyük cesaret ne diyim :)
Sadece 50ud8400 tv sahipleri bunu yapsın diğer tvlerde problem olabilir. Verdiğim swprofile dosyası 50ud8400 tvlere aittir

Son düzenleme:
yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
Garantide bi sorun olacağını sanmıyorum. Risk almak istemiyorsanız cihaz ilerde arızalanırsa garantiye cihazı göndermeden full yazılım yükleyip gönderebilirsiniz

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
Bu arada hdmi den notebook bağlayıp hdr oyun oynamak isteyen arkadaşlar resident evil 7 oyunu hdr destekli bir oyun ama ekran kartınız gtx1050 olması lazım. Hdmi2.0 çıkışlıdır bu kart ayrıca hdmi2.0 destekli bir kablo almanızda şart. Tv ayarlar kaynaklardan hdmi portlarını gelişmiş yapmayı da unutmayın benim notebookum hdmi2.0 desteklemediği için tested emedim. Ps4 yada söylediğim donanıma sahip notebook kullanıcıları hdmi den hdr yi test edebilirlermi banada bilgi verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
merhabalar hocam mb120 9100 65" için HDR İÇİN OLAN SPİ DOSYASINI temin etme imkanın olamazmı acaba?.. bu modelde biara bi yazılımla hdr aktiflenmişti sonrasında full yazılım atınca o özellik gitti iyi hatırlıyorum hatta hdr li videoları açınca bilgilendirmede hdr olduğunu belirtiyodu şimdi yazılımlarda bakıyorum yazmıyo şimdi neticede lisansla alakalı demişlerdi geri çekti demekki yazılımdan sana zahmet bi inceleyip araştırıp bulabilirsen seviniriz...
yükleyenler aşağıdaki adresten videolarlada test edebilirler açılıp açılmadığını:)

Geri
Üst Alt