- 23 Kas 2017
- 20,945
Mining PSU çıktı. 4 tane var elinde. Almadım.
Hocam aslında mining yapılmış olması da alınamaz anlamına gelmiyor ama detaylı testlere tabi tutmak gerekir.
Hatta imkan olsa açıp kapasitörleri, dirençleri, diyotları ölçerek ömründen ne kadar gitmiş diye öğrenilebilir.
Benim de dersim bitti, sıfır PSU fiyatları ne durumda şu an bir bakmak lazım. Platinum olanlar 1000 TL'nin üzerinde onu hatırlıyorum.
Ben AC taraftaki tasarruftan çok DC taraftaki, yani içeriye verdiği elektrikte, ne kadar kararlı davranmış onu öğrenmeye çalışıyorum.
Her PSU modelinin detaylı incelemesini bulamıyoruz tabi, bilindik olanlar, çok satılanların incelemesi bulunabiliyor.
Verdiğim siteden veya arama motoruna psu modeli + review şeklinde aratarak da inceleme bulmayı deneyebilirsiniz.
Yük altındaki davranışı önemli olan PSU'nun.
Bir de dual rail, single rail muhabbeti var, tam olarak hangisi verimli hep unutuyorum ama single rail daha kararlı oluyordu sanırım.
Zaten iyi firmaların iyi serilerine baktıktan sonrası pek mühim olmuyor açıkçası, coil whine dışında bir sorun çıkmaz herhalde.
Şu PSU'ya bir bakın derim;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bizdehesaplı hala ticari faaliyetine devam ediyor mu bilmiyorum, ellerinde var mı yok mu N11'den veya kendi sitelerinden bir sorun derim.