5.6 ile sallandım ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aydın merkez, akşam saatlerinden itibaren sallanıyor maalesef... 10-15 dakikada bir sallanıyoruz, en kötüsü 22.22'de olandı. Allah korusun cümlemizi...
Evet ya sevgili Domestos, bende onu dedim 22:22'dekini,divanda iken yere oturmuş gibi oldum birden ,bu yaşıma geldim ilk defa evden dışarı çıktım ama gayet yavaşça :)

geçmiş olsun Hocam Allah daha kötüsünü göstermesin inş.

Emmi çok geçmiş olsun

Amin ,amin sevgili smili72 ,köydeki evin temeli yok,zamanında toprağın üzerine yapmışlar,gerçi çok deprem görmüştür ev , yapım yılından belli ama ben ilk defa böyle bir şey yaşadım,apartman raylı beton temel,(yapılışını bizzat görmüştüm,hatta o zamanlar dalga da geçmiştim bu nasıl temel diye :) )
İşte güm deyince :):)
Geçmiş olsun emmim, Allah beterinden korusun inşaallah :saskin

Geçmiş olsun abicim Allah daha kötüsünden esirgesin inşallah..

geçmiş olsun emmi .

Cümleten geçmiş olsun.

emice geçmiş olsun

@teraspy Emmim emmilerin bir tanesi çok büyük geçmiş olsun Allaha emanetsin dikkat et.

Bugün hanım arayıp "alo,11 il sallanmış" deyince akşam haber dinledim,evet 11 il ,ama bir prof "daha kötüsünü bekliyoruz,tetikliyecektir bu deprem" deyince korkmadım değil :)
Bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :ok

Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...

Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...
Amin sevgili tarık,11 il sallanmış,bugün krtde deprem anını izledim de,yazdığım gibi olmuş ,sanki 10-20 cm yere çökülmüş gibi geldi bana ...

İzmir'dede fena hissettik depremi ama tabi medyanın umrunda olan İstanbul'dan da hissedilmesi. Deprem olmuş haber kanallarını açıyorum başlık şu , " Deprem oldu İstanbul'dan da hissedildi , yoksa Manisa , İzmir , Aydın felan umurlarında değil , neymiş İstanbul'dan da hissesilmiş bak sen ? İstanbul'dan da nasıl hissedildiyse oda ayrı meramım ama , bu medya Çin'de deprem olsa İstanbul'dan da hissedildi yazar.

Geri
Üst Alt