Depremin olduğu akşamdan itibaren sitesinden ara ara kontrol ediyorum, irili ufaklı yüzlerce deprem oluyor Akhisar'da, 3 ve üzeri 6. Katta olduğumuzdan bizde de hissediliyor...Bugün hanım arayıp "alo,11 il sallanmış" deyince akşam haber dinledim,evet 11 il ,ama bir prof "daha kötüsünü bekliyoruz,tetikliyecektir bu deprem" deyince korkmadım değil
Bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
İzmir'dede fena hissettik depremi ama tabi medyanın umrunda olan İstanbul'dan da hissedilmesi. Deprem olmuş haber kanallarını açıyorum başlık şu , " Deprem oldu İstanbul'dan da hissedildi , yoksa Manisa , İzmir , Aydın felan umurlarında değil , neymiş İstanbul'dan da hissesilmiş bak sen ? İstanbul'dan da nasıl hissedildiyse oda ayrı meramım ama , bu medya Çin'de deprem olsa İstanbul'dan da hissedildi yazar.
Evet,şimdi hanım aradı ,son zamanlarda baya sallanıyoruz,ama Manisadaki deprem çöküntü olduğundan daha riskli deprem gelecek denmişti ,acaba Manisa mı tetikledi ki?24 Ocak 2020 Saat 20:55 Türkiyenin yarısında hissedilen bir deprem oldu.
Elazığ 6.7
Duyum aldığım arkadaşların bulunduğu hissedilen bazı şehirler Samsun Malatya Niğde Adana Mersin , Urfa
Haber kanallarını izliyorum Malatya ve Elazığ da yıkılan evler var.Evet,şimdi hanım aradı ,son zamanlarda baya sallanıyoruz,ama Manisadaki deprem çöküntü olduğundan daha riskli deprem gelecek denmişti ,acaba Manisa mı tetikledi ki?
Doğu anadolu fayı dünyanın en tehlikeli fayı imiş ürettiği depremler şiddetliymiş az önce haber kanalında izledim. Yeni depremleri tetikletecekmiş şu an itibariyle 5 ölü var.Artçıları bile 5. küsür ,6.8 diyorlar,biraz önce ,uzak olmasına rağmen Şalıurfa'da canlı yayında bir tvden çekilen görütüleri tüylerim diken diken izledim,o ne sallantıydı öyle,6.8 diyorlar ama acaba