Benim bu tv de dertlerim bitmeyecek sanırsam hocam. Televizyonun arkasından duvara ışık sızıyor ve vestel logosunun altında da bir sızma mevcut sizce napayım? Ado Sota Umut Barış BlackSea
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama kafama takılan bir durum var. Televizyon çalıştıktan yarım saat sonra filan alt metal çerçeve tarafının (VESTEL logosunun olduğu bölüm) baştan sona acayip ısındığını farkettim, el değilmeyecek şekilde ısınıyor. Parmağımı koyduğumda geri çekiyorum hemen. Bu ısıya geldikten sonra kapatana kadar hep aynı ısıda kalıyor. Sizce bu normal mi?
Selamlar Kardeşim;Benim bu tv de dertlerim bitmeyecek sanırsam hocam. Televizyonun arkasından duvara ışık sızıyor ve vestel logosunun altında da bir sızma mevcut sizce napayım? Ado Sota Umut Barış BlackSea
Hocam uğaşmaya değer mi peki? Gündüz brlli olmuyorda geceleri bariz duvara ışık yansıyor. Bu sebepten değişim olur muSelamlar Kardeşi
Arkadan belli bölgelerden ışık gelir onda anormallik yok ancak önden gelenlerde ''BEZEL sorunu var'' sonucuna ulaşırız. Front bezel ya oturmamış ya da yanlış oturmuş
Hocam uğaşmaya değer mi peki? Gündüz brlli olmuyorda geceleri bariz duvara ışık yansıyor. Bu sebepten değişim olur mu