49F9401 Smart Full HD ilk izlenimler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hepgel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kullandıkları yazılım ne ise o TV'de yok ondan açılmıyordur.
PC, tablet veya telefondan girin.
Telefondan mecburen gireceğiz, yine denedim yine aynı girmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece YouTube de yapıyorsa protokol veya çözünürlük olabilir. Wireless display yerine YouTube kendi ekran yansıtmasini kullanmanı öneririm
Farklı bir telefondan denedim, eski diyebiliriz, android 4.2.2 versiyonlu onda sorun olmadı tam ekran verdi. Ama elimdeki Vestel Venüs E5 cihazindan yarim olarak gösteriliyor.
İlginçlik var ama ne olabilir.
Çözünürlüğe baktım bir şey göremedim.

Muhtemelen java desteği ile alakalı bir durum.

Muhtemelen java desteği ile alakalı bir durum.
Evet ,java veya flash player olabilir ,arkadaşım da torunu için sordu (onda farklı marka tv var) ,ne yapabilirler alocum dedi,hiç bir şey dedim maalesef.sanırım eski bir pc kullanıyolar şimdi,komşu vermiş ona.

İlginç, 2020 modeli olarak üretilen tv'de java veya flash desteği olmaz mı ya
Bide üstüne EBA birakmislar.

Kanal geçiş hızlarını değiştirebilir miyiz. Biraz yavaş gibi öyle bir seçeneğimiz var mı ?

İlginç, 2020 modeli olarak üretilen tv'de java veya flash desteği olmaz mı ya
Bide üstüne EBA birakmislar.
flash desteği hiç olmadı. cihaza eklenen her uygulamanın lisans bedeli var .malesef kendiniz bir şey yapamıyorsanız başkasının uygulaması için lisans ödüyorsunuz. arge iyi değilse bunlara mahkum kalınıyor

Evet ,java veya flash player olabilir ,arkadaşım da torunu için sordu (onda farklı marka tv var) ,ne yapabilirler alocum dedi,hiç bir şey dedim maalesef.sanırım eski bir pc kullanıyolar şimdi,komşu vermiş ona.
İşin ilginci flash playera tarayıcılar da desteği bitiriyor.
Siteyi incelemedim ama Flash player değildir bence.
Bu devirde Flash kullanmamışlardır herhalde? :alala

Flash değilde muhtemelen Java olabilir, açılmamasinin sebebi

İncelemek lazım yazılımı,ama sonuçta EBA dışı yazılımlı bir tv maalesef (kabaca öyle yazdım)
Android TV'deki tarayıcıda çalışır belki mesela.
Gerçi Smart TV uygulaması vardı EBA'nın ama oradan canlı ders olmuyor sanırım. :alala

Android TV'deki tarayıcıda çalışır belki mesela.
Gerçi Smart TV uygulaması vardı EBA'nın ama oradan canlı ders olmuyor sanırım. :alala
Sevgili umut bu model tvnin linux mu android mi olduğunu bilmiyorum ,ama çocuklar için büyük sıkıntı,tabii veliler ve tabii en önemlisi öğretmenler için.

Geri
Üst Alt