49F9401 Smart Full HD ilk izlenimler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bunun için Genel müdürlükten biri aradı beni dedi ki Flash Player ile lisans anlaşmamız yok ondan dolayı açılmıyor. Nasil bir is yapmislar hiç anlamis degilim

Düzeleceğini bende sanmıyorum maalesef,flash player yüklenmez çünkü tabii oradan veriliyorsa ,en iyisi pc veya laptopu hdmi -vga ile tvye bağlamaktır.

Evet ,java veya flash player olabilir ,arkadaşım da torunu için sordu (onda farklı marka tv var) ,ne yapabilirler alocum dedi,hiç bir şey dedim maalesef.sanırım eski bir pc kullanıyolar şimdi,komşu vermiş ona.
Tahmin etmiştim maalesef.Belki açık kaynak olarak verilebilir zaman içinde,ama pek ihtimal de vermiyorum :ok

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Tahmin etmiştim maalesef.Belki açık kaynak olarak verilebilir zaman içinde,ama pek ihtimal de vermiyorum :ok
Sıkıntılı bir süreç gibi teraspy teraspy hocam flash player ile lisans anlaşması yapılması gerekiyor, kanaatindeyim
Yoksa TV de Eba var veya yok bir anlamı yok ki bide üstüne getirip Eba yi bırakmışlar :) Nasıl bir iş anlayışıdır.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sıkıntılı bir süreç gibi teraspy teraspy hocam flash player ile lisans anlaşması yapılması gerekiyor, kanaatindeyim
Yoksa TV de Eba var veya yok bir anlamı yok ki bide üstüne getirip Eba yi bırakmışlar :) Nasıl bir iş anlayışıdır.
Hiç sorma diyeceğim ama ,sormuşsun bile ama asıl mesele ,tarayıcılar bile bu playerden vazgeçerken ,neden hala ısrarla kullanılmak istenir,hayret.

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Yani bir olur yolu olması gerekir, Düşüncesindeyim. Lakin olmazsa mecbur, telefondan yansıtarak açmamız gerekecek.

Geri
Üst Alt