49F9401 Smart Full HD ilk izlenimler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hepgel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunun için Genel müdürlükten biri aradı beni dedi ki Flash Player ile lisans anlaşmamız yok ondan dolayı açılmıyor. Nasil bir is yapmislar hiç anlamis degilim

Düzeleceğini bende sanmıyorum maalesef,flash player yüklenmez çünkü tabii oradan veriliyorsa ,en iyisi pc veya laptopu hdmi -vga ile tvye bağlamaktır.

Evet ,java veya flash player olabilir ,arkadaşım da torunu için sordu (onda farklı marka tv var) ,ne yapabilirler alocum dedi,hiç bir şey dedim maalesef.sanırım eski bir pc kullanıyolar şimdi,komşu vermiş ona.
Tahmin etmiştim maalesef.Belki açık kaynak olarak verilebilir zaman içinde,ama pek ihtimal de vermiyorum :ok

Tahmin etmiştim maalesef.Belki açık kaynak olarak verilebilir zaman içinde,ama pek ihtimal de vermiyorum :ok
Sıkıntılı bir süreç gibi @teraspy hocam flash player ile lisans anlaşması yapılması gerekiyor, kanaatindeyim
Yoksa TV de Eba var veya yok bir anlamı yok ki bide üstüne getirip Eba yi bırakmışlar :) Nasıl bir iş anlayışıdır.

Sıkıntılı bir süreç gibi @teraspy hocam flash player ile lisans anlaşması yapılması gerekiyor, kanaatindeyim
Yoksa TV de Eba var veya yok bir anlamı yok ki bide üstüne getirip Eba yi bırakmışlar :) Nasıl bir iş anlayışıdır.
Hiç sorma diyeceğim ama ,sormuşsun bile ama asıl mesele ,tarayıcılar bile bu playerden vazgeçerken ,neden hala ısrarla kullanılmak istenir,hayret.

Yani bir olur yolu olması gerekir, Düşüncesindeyim. Lakin olmazsa mecbur, telefondan yansıtarak açmamız gerekecek.

Geri
Üst Alt