Telefondan mı yansıtıyorsunuz?
Çocuğun animasyon dersi var ebadan giriyorum bu ekran böyle kalıyor flash desteği ile alakalı olabilir mi ?
Hayır TV nin kendisinden açtım hocamTelefondan mı yansıtıyorsunuz?
Bu durumu bir kaç telefon ile denedim yine sonuç aynı ?Şöyle bir şeyde var geçen olduda ama şuan olmuyor neden olabilir , wireless displaydan telefonu bağlıyorum YouTube açıyorum cihazda yatay yapmama rağmen TV de yarım ekran çıkıyor ekranı kaplamiyor, nerede hata yapıyor olabilirim.
Sadece YouTube de yapıyorsa protokol veya çözünürlük olabilir. Wireless display yerine YouTube kendi ekran yansıtmasini kullanmanı öneririmŞöyle bir şeyde var geçen olduda ama şuan olmuyor neden olabilir , wireless displaydan telefonu bağlıyorum YouTube açıyorum cihazda yatay yapmama rağmen TV de yarım ekran çıkıyor ekranı kaplamiyor, nerede hata yapıyor
Peki bunun için hocam ne yapabiliriz.
Çocuğun animasyon dersi var ebadan giriyorum bu ekran böyle kalıyor flash desteği ile alakalı olabilir mi ?
Sorun ney ?Peki bunun için hocam ne yapabiliriz.
Hmm bilemiyorum sadece birinde mi yaptı bütün hepsi mi boule ?Çocuğun animasyon dersi vardı, bastıktan sonra açılmıyor, ekran öylece duruyor.
Neden olabilir.
Format sorunu, flashplayer sorunu olabilir.Öğretmen 2 animasyon dersi açmıştı ikisinde de ayni
Nasıl düzeltilebilir.Format sorunu, flashplayer sorunu olabilir.
Düzelmez sanırım. Çünkü flash yuklenemezNasıl düzeltilebilir.