Normaldirmerhabalar, kardeşime 43f9500 aldık aynı seri diye sormak istedim, üst köşelerde panel boşluğu varmı? servis illa normal bu diyor kafamız karıştı.
Normaldirmerhabalar, kardeşime 43f9500 aldık aynı seri diye sormak istedim, üst köşelerde panel boşluğu varmı? servis illa normal bu diyor kafamız karıştı.
Evet bana da öyle söyledi , panel kirilmalarina karsi öyle olması gerektiğini söyledi fabrikadanNormaldir
10 sn menü ekranı gelir normaldir. İlk 1 dk normaldir kasma. Telefonu da PC yi de açınca ilk bı dk çok ağır çalışır sonra normale dönerTV ilk açılışında ağır ve menü ekranı gelip gidiyor ekrana
Yazılım güncelleme işlemi henüz yapılmadı servis tarafından düzelir mi bilmiyorum ?
İnşallah ,yine de servisin yanında tvyi kontol etmekte fayda varİnşALLAH Yazılım güncellendikten sonra düzelir.
Uyumsuz olabilir, formatı hatalı olabilir.TV ye 64 GB flash bellek takınca görmüyor ? Ama 32 GB görüyor normalmidir.
Harici HDD görüyor.
Mevcut mu fikir olarak mi sundun? Varsa görselin var mı merak ettim ?Herhangi bir dönüştürücü ile hdmı den birini USB şeklinde kullanabiliriz.
Bir mause bir klavye olabilmesi için