49 inç uzun süre arıza yapmayacak, önünde vestel yazmayacak tv arıyorum :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,691
@m.menguc fotodaki butonu mu kullandiniz yukleme yaparken ?
20180717_222412cf65f4a5bca3ad95.jpg

odaf83 Çevrimdışı

odaf83

Yeni Üye
26 Tem 2017
45
Cevap veren herkese çok teşekkürler...
Bir de toshiba tv lerle ilgili forumda çok bi bilgiye rastlamadım. Tavsiye eder misiniz?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
48
Merhaba Toshiba tvlerin de Vestel tesislerinde toplandığını bilmeniz gerekir eğer Vestel istemiyorsanız ama Adem Helvacı Ado hocam gibi bir destek unsuru varken ben aynı sorunlarla karşılaşma ihtimalim yüksek olan Samsung alacağıma Vestel alırdım bildiğiniz bir çok Japon markası da(Sony hariç) Vestel tesislerinde üretiliyor bilginize

odaf83 Çevrimdışı

odaf83

Yeni Üye
26 Tem 2017
45
Merhaba Toshiba tvlerin de Vestel tesislerinde toplandığını bilmeniz gerekir eğer Vestel istemiyorsanız ama Adem Helvacı Ado hocam gibi bir destek unsuru varken ben aynı sorunlarla karşılaşma ihtimalim yüksek olan Samsung alacağıma Vestel alırdım bildiğiniz bir çok Japon markası da(Sony hariç) Vestel tesislerinde üretiliyor bilginize
Merhaba,
Vestel istemiyorum demedim, başlığa dikkat ederseniz, önünde vestel yazmayacak tv arıyorum dedim :)

Sorun şu ki, tüplü tv zamanlarında ailede herkeste vestel tv vardı ve sırayla dönüşümlü olarak arıza yaparlardı :)) Serviste tamir olur gelir arkasından 1 yıla kalmaz yine arıza çıkardı. Tv yi alacağım kişinin de (65 yaş bayan) bu dönemden kalma bi önyargısı var...

Tv nin önünde toshiba, jvc vs.. yazabilir hiç farketmez yani... :))

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Maddi sorunu yok ise NU8000 aldın bence, yalnız kimse arıza yapmayacağını garantisini veremez bunu belirtmekte fayda var. Ayrıca muhtemelen 1 veya 2 senede bir servis ile mutlaka görüşülür hem de ne marka alırsanız alın, malum günümüz üretim koşulları ^kalitesi ortada :ok

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
48
Merhaba,
Vestel istemiyorum demedim, başlığa dikkat ederseniz, önünde vestel yazmayacak tv arıyorum dedim :)

Sorun şu ki, tüplü tv zamanlarında ailede herkeste vestel tv vardı ve sırayla dönüşümlü olarak arıza yaparlardı :)) Serviste tamir olur gelir arkasından 1 yıla kalmaz yine arıza çıkardı. Tv yi alacağım kişinin de (65 yaş bayan) bu dönemden kalma bi önyargısı var...

Tv nin önünde toshiba, jvc vs.. yazabilir hiç farketmez yani... :))
Demek istediğinizi anladım bu durumda aslında Samsung marka tv nin de ciddi şikayetler içerdiğini bilmenizi isterim ben 4000 lira bütçe için size önerebilirim, 100 hz hdr 10 Ips panele sahip kullanıcı yorumlarına göre iyi bir model ayrıntısını Adem Helvacı Ado hocam verebilir belki, selamlar...

odaf83 Çevrimdışı

odaf83

Yeni Üye
26 Tem 2017
45
Maddi sorunu yok ise NU8000 aldın bence, yalnız kimse arıza yapmayacağını garantisini veremez bunu belirtmekte fayda var. Ayrıca muhtemelen 1 veya 2 senede bir servis ile mutlaka görüşülür hem de ne marka alırsanız alın, malum günümüz üretim koşulları ^kalitesi ortada :ok
Hocam, 5000 tl ye kadar çıkarım diyor vatandaş :))
bende 49mu8000 ve 49nu8000 arasında kaldım. Fiyat dışında ciddi bir fark var mıdır?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
48
Hocam Selam Nu 8000 in 49" olan modelinin 50 hz olduğunu belirtmek isterim selamlar...

Geri
Üst Alt