49 inç uzun süre arıza yapmayacak, önünde vestel yazmayacak tv arıyorum :)

odaf83 Çevrimdışı

odaf83

Yeni Üye
26 Tem 2017
45
Demek istediğinizi anladım bu durumda aslında Samsung marka tv nin de ciddi şikayetler içerdiğini bilmenizi isterim ben 4000 lira bütçe için size önerebilirim, 100 hz hdr 10 Ips panele sahip kullanıcı yorumlarına göre iyi bir model ayrıntısını Adem Helvacı Ado hocam verebilir belki, selamlar...

49 pus 7502 native 100 hz gözüküyor. Bu ebatta çok nadir bildiğim kadarıyla.
Adem Helvacı Ado beye soralım o zaman, philipste bu modeli tavsiye eder mi ve en üst seri bu mudur?

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İki model de 50hz benim yazdığım philips 100hz selamlar
100hz olması işi bitirmez. Vertical banding, bulutlanma, titreme gibi birçok faktörü göz önüne almak lazım. Philips tercih edilmesi gereken son markalardan biridir bence. Şikayetler hat safhada. Samsung almıyorsan LG al Vestel al Grunding al Philips alma derim.

Buyrun 55" Philips 4k 100Hz native. Kullanıcı değerlendirmesine bakın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
100hz olması işi bitirmez. Vertical banding, bulutlanma, titreme gibi birçok faktörü göz önüne almak lazım. Philips tercih edilmesi gereken son markalardan biridir bence. Şikayetler hat safhada. Samsung almıyorsan LG al Vestel al Grunding al Philips alma derim.

Merhaba ben özellikle son kullanıcı yorumlarını okudum bahsettiğiniz sorunların hiçbirinin olmadığını teyit eden en az 5 farklı kullanıcı görüşüne göre önerdim, bahsedilen sorunlar az ya da çok neredeyse tüm Led tv lerde var misal bende vestel 65 ub 9100 var 1 kez Adem Helvacı Ado hocamın da desteğiyle değişti ışık sızması nedeniyle, şimdi 2.tvde de vertical banding ve bulutlanma mevcut ama panel kalitesinden ve yeni gelecek ürünün daha kötü olması ihtimalinden yeni bir değiştirme sürecine girmedim tabii ki tercih konu sahibinindir selamlar

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47

Yolladığınız yorumlar 6000 serisi bir ürüne ait galiba 7502 için yorumlar

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yolladığınız yorumlar 6000 serisi bir ürüne ait galiba 7502 için yorumlar

Serisi önemli değil yenileme hızının 50 veya 100hz olması tercih için bir kriter değil onu belirtmek istedim. Buradaki herkes tüm markalarda problemler olduğu konusunda hem fikir. Hocam NU8000 önerdi çok güzel TV ama bu sorun yaşama/yaşamama garantisi vermez. Ben daha giriş seviyesi MU7000 ile MU7400 söyledim. Bu modellerin native 50hz kötüdür o paraya 100hz philips al demek doğru olmaz.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Serisi önemli değil yenileme hızının 50 veya 100hz olması tercih için bir kriter değil onu belirtmek istedim. Buradaki herkes tüm markalarda problemler olduğu konusunda hem fikir. Hocam NU8000 önerdi çok güzel TV ama bu sorun yaşama/yaşamama garantisi vermez. Ben daha giriş seviyesi MU7000 ile MU7400 söyledim. Bu modellerin native 50hz kötüdür o paraya 100hz philips al demek doğru olmaz.
Ben iddiam ya da tavsiyem doğrudur demem zaten önerdiğim modelinde daha yeni serileri mevcut, Samsung a çok sıcak bakmıyorum belki teyzemiz film izlemeyi seviyorsa özellikle amblight3 çok ilgi çekici olabilir diye önerdim esas olarak, selamlar

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ben bu kısmı atlamışım...
Bahsettiğiniz philips, bendeki android sony tv nin alttan çıkan menüleri gibiyse hiçbir şey yapamaz, kullanamaz kesinlikle, en iyisi basit menülü bi tv almak...

Android TV platformuna sahip.
Forumda bir tane Philips Android TV incelemesi vardı. (Başka model olabilir.)
Kanal listesi geç açılıyordu, geçişi bırakın. :sirit

Teyze internete girmeyecekse düz uydulu tv en iyisi olur.

odaf83 Çevrimdışı

odaf83

Yeni Üye
26 Tem 2017
45
Android TV platformuna sahip.
Forumda bir tane Philips Android TV incelemesi vardı. (Başka model olabilir.)
Kanal listesi geç açılıyordu, geçişi bırakın. :sirit

Teyze internete girmeyecekse düz uydulu tv en iyisi olur.

İnternete cepten giriyor, watsap, face ve instagrmı mevcut :))
evde wifi yok, o yüzden smart önemli değil.
Tek istediği görüntü çok net olsun, görüntü kalitesi en üst düzey olsun :))

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
eskiden olsa bir tane Panasonic v ya da z serisi bir plazma alsın baksın keyfine derdim ama maalesef artık üretilmiyorlar

Geri
Üst Alt