49 inç uzun süre arıza yapmayacak, önünde vestel yazmayacak tv arıyorum :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
odaf83 odaf83 Aragorn Aragorn Umut Barış Umut Barış

Öncelikle üçünüze de bir teknik tartışmanın ne kadar düzeyli olabileceğine dair somut bir örnek sunduğunuz için çok çok çok teşekkür ediyorum.

Empoze yok
Baskı yok
Satış yapma derdi yok
Komsiyon kapma derdi yok

Ne kadar güzel herkes teknik bilgi birikimi doğrultusunda kendi fikrini belirtiyor.

Gerçekten çok teşekkür ederim :ok

Ben bir öneride bulunayım, Bulursanız bu TV yi alın.

PHILIPS in 3 yollu ambi desteğine LG nin IPS panel yapısını ve SAMSUNG un yazılım mühendisliği ile SONY nin donanım kalitesine VESTEL in ekonomi politikasını ilave edin, ortaya çıkan modeli alın :kop

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,767

Öncelikle üçünüze de bir teknik tartışmanın ne kadar düzeyli olabileceğine dair somut bir örnek sunduğunuz için çok çok çok teşekkür ediyorum.

Empoze yok
Baskı yok
Satış yapma derdi yok
Komsiyon kapma derdi yok

Ne kadar güzel herkes teknik bilgi birikimi doğrultusunda kendi fikrini belirtiyor.

PHILIPS in 3 yollu ambi desteğine LG nin IPS panel yapısını ve SAMSUNG un yazılım mühendisliği ile SONY nin donanım kalitesine VESTEL in ekonomi politikasını ilave edin, ortaya çıkan modeli alın :kop

Hi-level :deli1

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47

Empoze yok
Baskı yok
Satış yapma derdi yok
Komsiyon kapma derdi yok

Pioneer Kuro albanez albanez hocam değil mi, ekonomiyi boşverebiliriz

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Farkındayım. Bu teknolojiyi sadece mağaza vitrininde tadabilmiştim. O zamanlar da PDP'nin son zamanlarıydı. :sirit
Bende 42" Panasonic var s serisi çok memnunum, plazma üretimi bittiği zaman hepsiburada 60,65" v ve z serilerini yarı paradan aşağı sattı, albanez albanez hocam öbür forumda alabilen kaçırmasın demesine rağmen kaçırdık, şimdi yok ghosting yok vertical banding yok bulutlanma uğraşıp duruyoruz :-)

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Bende 42" Panasonic var s serisi çok memnunum, plazma üretimi bittiği zaman hepsiburada 60,65" v ve z serilerini yarı paradan aşağı sattı, albanez albanez hocam öbür forumda alabilen kaçırmasın demesine rağmen kaçırdık, şimdi yok ghosting yok vertical banding yok bulutlanma uğraşıp duruyoruz :-)

Aman iyi koruyun onu. :sirit

odaf83 Çevrimdışı

odaf83

Yeni Üye
26 Tem 2017
45
Tekrar merhabalar...
Bu başlık altında cevap yazan, yardımcı olan herkese teşekkürler.

Samsung 43mu7000 satın alındı. Servis tarafından kurulum tamamlandı.
49-50 inç boyutundan duvar montajı olmayacağı için vazgeçildi.
Mevcut tv sehpasına sığabilen en büyük boyut 43 inçti.
Görüntü performansı, ekran boyutunun da küçük olmasının etkisiyle gayet güzel geldi.( Şahsi görüşüm; yine de bir Sony değil :) )
Beğendiğim bir özellik de; tv ayağının vakumlu olması, oturduğu zemine yapışması, devrilmeyi engellemeye yardımcı olması açısından...
Kumanda; gayet şık ve kaliteli, sesli komut desteklediği için üzerinde dahili mikrofon mevcut. Klasik kumanda dizilimine sahip olmadığından yaşlılar için öğrenmesi biraz zaman alabilir.
Tv menüleri kullanım kolaylığı açısından; ne Vesteller gibi basit ve kullanışlı, ne bendeki android tv gibi karmaşık, orta karar olmuş denebilir...

Müsait bir zamanda daha detaylı bir inceleme yapar ve sizlerle paylaşırım inşallah...

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Tekrar merhabalar...
Bu başlık altında cevap yazan, yardımcı olan herkese teşekkürler.

Samsung 43mu7000 satın alındı. Servis tarafından kurulum tamamlandı.
49-50 inç boyutundan duvar montajı olmayacağı için vazgeçildi.
Mevcut tv sehpasına sığabilen en büyük boyut 43 inçti.
Görüntü performansı, ekran boyutunun da küçük olmasının etkisiyle gayet güzel geldi.( Şahsi görüşüm; yine de bir Sony değil :) )
Beğendiğim bir özellik de; tv ayağının vakumlu olması, oturduğu zemine yapışması, devrilmeyi engellemeye yardımcı olması açısından...
Kumanda; gayet şık ve kaliteli, sesli komut desteklediği için üzerinde dahili mikrofon mevcut. Klasik kumanda dizilimine sahip olmadığından yaşlılar için öğrenmesi biraz zaman alabilir.
Tv menüleri kullanım kolaylığı açısından; ne Vesteller gibi basit ve kullanışlı, ne bendeki android tv gibi karmaşık, orta karar olmuş denebilir...

Müsait bir zamanda daha detaylı bir inceleme yapar ve sizlerle paylaşırım inşallah...
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah

Geri
Üst Alt