47pf9090 mb91 yanlış yazılım yükleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,691
Abi 50 tane sey flashladım. Her biri problem cıkarıyor, sadece su adı 190509182021.zip olan dosya blink ardından tvnin acılmasına musaade ediyor. Onun da renkleri bozuk.
Su 24 saat dolsa da 3.6.6n ile yeni denemelere yelken acsam. Varsa bi de 3.6.2h alayım be By_trol 24 saat bekliyoruz nasıl olsa tv gitti en azından gunumu eyleyeyim bu aksam, yarın
Geçici olarak limitinizi arttırdım. By_trol ustanın size bildirim yoluyla verdiği yazılımı indirip deneyin.
Başka forum, site vb. yerlerden yazılım indirerek denemeye çalışmayın.

P Çevrimdışı

prens_ipsiz

Yeni Üye
4 Mar 2018
26
Abi umarım ya, çok yoruldum vallahi. Ne txt dosyalarını değiştirdim, ne dosya isimleri değiştirdim sabahtan beri bugun off günüm tüm gün evin içinde bes bin adım atmısım tvye yuru pcye yuru seklinde (: Ama her defasında su mb90 nasıl oluyor da blink alıp acılıyor, nasıl bu tv hala olmedi anlamadım. Simdi yine mb90 ustune 3.6.6n kurucam ardına dun verilen firmwarelerin tekrar tekrar deneyecem. Sagolun yardımlarınız icin.

Abi umarım ya, çok yoruldum vallahi. Ne txt dosyalarını değiştirdim, ne dosya isimleri değiştirdim sabahtan beri bugun off günüm tüm gün evin içinde bes bin adım atmısım tvye yuru pcye yuru seklinde (: Ama her defasında su mb90 nasıl oluyor da blink alıp acılıyor, nasıl bu tv hala olmedi anlamadım. Simdi yine mb90 ustune 3.6.6n kurucam ardına dun verilen firmwarelerin tekrar tekrar deneyecem. Sagolun yardımlarınız icin.

Sota hocam, full yazılım vermissin bana onu da denerim sıkıntı yok da, 3.6.2 ve 3.6.6 coreları da denemek isterim, denenmemis yontem bırakmayayım bunu satılıga koymadan once (:

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,691

Sota hocam, full yazılım vermissin bana onu da denerim sıkıntı yok da, 3.6.2 ve 3.6.6 coreları da denemek isterim, denenmemis yontem bırakmayayım bunu satılıga koymadan once (:
Verdiğimiz yazılım senin tvnin orjinal yazılımı.
Verdiğim talimata uygun yükle, Kahveler senden olur :kiskis

P Çevrimdışı

prens_ipsiz

Yeni Üye
4 Mar 2018
26
Haha kahve yoluna kilim halı olsun da, bu mb91 yazılımları nedense sadece tvnin acılısını geciktiriyor OK tusuna basarken, blink'e gelmeden tv acılıyor yani onceden kurdugum yazılımla. bu durumda onceden dedigim mb90 yazılımı oluyor ((:

Yine oyle oldu, tv acılısı gecikti sadece. bi on saniye oka basılı bekledim logo gorundu eski yazılım devam :(

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,691
Haha kahve yoluna kilim halı olsun da, bu mb91 yazılımları nedense sadece tvnin acılısını geciktiriyor OK tusuna basarken, blink'e gelmeden tv acılıyor yani onceden kurdugum yazılımla. bu durumda onceden dedigim mb90 yazılımı oluyor ((:

Yine oyle oldu, tv acılısı gecikti sadece. bi on saniye oka basılı bekledim logo gorundu eski yazılım devam :(
aşağıdaki talimatı göre yüklüyorsun değil mi.?

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir

P Çevrimdışı

prens_ipsiz

Yeni Üye
4 Mar 2018
26
aşağıdaki talimatı göre yüklüyorsun değil mi.?

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Evet abi aynen boyle yapıyorum. Su an bir tek mb90 icin hatalı yukledigim versiyon tvyi acıyor, geri kalan hicbiri acmıyor. mb91'e ait verilen tum zip ve rarlar sadece tvnin acılısını geciktiriyor. Yine icindeki surumuyle acılıyor tv mb90 ile yani.
v2.2.4f diye bir surum var icinde de.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Evet abi aynen boyle yapıyorum. Su an bir tek mb90 icin hatalı yukledigim versiyon tvyi acıyor, geri kalan hicbiri acmıyor. mb91'e ait verilen tum zip ve rarlar sadece tvnin acılısını geciktiriyor. Yine icindeki surumuyle acılıyor tv mb90 ile yani.
v2.2.4f diye bir surum var icinde de.
Benim anladığım kadarıyla yüklemeye çalışılan yazılımlar kurulmuyor. Bekleme sürelerini arttırın. Usb belleğin gpt değil mbr ile fat32 formatlandığından emin olun. (Disk genius ile kontrol edilebilir.) 16 GB' tan büyük olmazsa daha iyi olur. Tüm bu seçenekler elendiyse eeprom zarar görmüş ve farklı bir donanımla yüklenmesi gerekebilir.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,641
Tesekkur ederim

By_trol hocam, dosya uzerindeki yetkim kalkmıs gorunuyor, bana varsa 3.6.2h ile birlikte 3.6.6n sürümünü de paylasır mısın musait oldugunda?
Tv nin donanımı orijinal ise toplama değilse resmini eklediiniz etikete ait fabrika yazılımı verildi. Mb9X ana kartlarda yazılım yüklerken öndeki ledin hızlı hızlı yanıp sönmeye başlaması yaklaşık 30 Saniye sonra başlar yani OK tuşuna basılı tutup hemen fişi prize takın 25-30 Saniye sonra led yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,138
65
Abi 50 tane sey flashladım. Her biri problem cıkarıyor, sadece su adı 190509182021.zip olan dosya blink ardından tvnin acılmasına musaade ediyor. Onun da renkleri bozuk.
Su 24 saat dolsa da 3.6.6n ile yeni denemelere yelken acsam. Varsa bi de 3.6.2h alayım be By_trol 24 saat bekliyoruz nasıl olsa tv gitti en azından gunumu eyleyeyim bu aksam, yarın
Attığın dosya 9090 dosyası değil,9090 ile ilgili tüm yazılımlar verildi,normalde olması lazımdı olmamasının nedeni mb95 yazılımının atılması,txt dosyası bile uyumsuz ,spi adresleri farklı ,attığın yazılım spi kapatmış ,ya ekranı ters yazılımı atıp panel yazılımını atacaksın, veya servise verip dışardan spi yazılacak,usb ile olması zor,herkes elinden geleni yaptı bana göre.
Bu arada verdiğin yazılımı indirip baktım mboot u 1mb lık,tam da düşündüğüm ve yazdığım gibi ,mb95 yazılımı atmışsın veya ben öyle diyorum ,farklı da olabilir.Aşağıda fotoları attım,1 numara senin attığın mboot ,2 numara benim verdiğim orjinal mboot ,aslında yazmayacaktım ama dayanamadım yine de :)

byalo-397.png

byalo-398.png

P Çevrimdışı

prens_ipsiz

Yeni Üye
4 Mar 2018
26
Tamam tesekkurler. Anladıgım bu isi ben beceremicem. O noktayı aşmışız

Ama bi 3.6.2 veya 3.6.6 core varsa onu da deneseydim yav. :)

OLDUUUUUUU OLDUUUUUUU AMAN ALLAAHHIIIMm
mboot dosyaları arasındaki boyut farkı benim de iki gundur dikkatimi cekmisti ama hep mb91inkine, obur mbootu koyup oyle flashlamıstım. Sonucta mb91 kurmaya calısıyordum.

ancak simdi tvye kuyunun dibini gostermeden cıkmak mumkun olmyacak derken, yazdıgınız satırların kafamda patlattıgı ampul ile hep basarıyla blinklenip kurulan elimdeki dosyaya, mb91366n mbootu koyup usbye, oyle flashladım.. Tabi ki acılmadı ama blinkledi... Dedim mbootu caktık kurduk icine. Simdi mb91v366n.zip basalım usbye tekrar OK yontemiyle. Ve oldu.

IMG_20230428_071203.jpg

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,641
Attığın dosya 9090 dosyası değil,9090 ile ilgili tüm yazılımlar verildi,normalde olması lazımdı olmamasının nedeni mb95 yazılımının atılması,txt dosyası bile uyumsuz ,spi adresleri farklı ,attığın yazılım spi kapatmış ,ya ekranı ters yazılımı atıp panel yazılımını atacaksın, veya servise verip dışardan spi yazılacak,usb ile olması zor,herkes elinden geleni yaptı bana göre.
Bu arada verdiğin yazılımı indirip baktım mboot u 1mb lık,tam da düşündüğüm ve yazdığım gibi ,mb95 yazılımı atmışsın veya ben öyle diyorum ,farklı da olabilir.Aşağıda fotoları attım,1 numara senin attığın mboot ,2 numara benim verdiğim orjinal mboot ,aslında yazmayacaktım ama dayanamadım yine de :)

byalo-397.png

byalo-398.png
Kullanıcılar için gizli metin: teraspy 

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tamam tesekkurler. Anladıgım bu isi ben beceremicem. O noktayı aşmışız

Ama bi 3.6.2 veya 3.6.6 core varsa onu da deneseydim yav. :)

OLDUUUUUUU OLDUUUUUUU AMAN ALLAAHHIIIMm
mboot dosyaları arasındaki boyut farkı benim de iki gundur dikkatimi cekmisti ama hep mb91inkine, obur mbootu koyup oyle flashlamıstım. Sonucta mb91 kurmaya calısıyordum.

ancak simdi tvye kuyunun dibini gostermeden cıkmak mumkun olmyacak derken, yazdıgınız satırların kafamda patlattıgı ampul ile hep basarıyla blinklenip kurulan elimdeki dosyaya, mb91366n mbootu koyup usbye, oyle flashladım.. Tabi ki acılmadı ama blinkledi... Dedim mbootu caktık kurduk icine. Simdi mb91v366n.zip basalım usbye tekrar OK yontemiyle. Ve oldu.

IMG_20230428_071203.jpg
Sanırım artık yazılımı tekrar değiştirmezsiniz. Güle güle kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt