33 Şehidimiz var.

• Konbuyu başlatan ibrahimykr
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Biz ki;

*Kardeşim Esad'dan, katil Esed'e
*Aptal Tramp'tan dostum Tramp'a
*Gel Bu hasret bitsinden, Rabbim affetsine
*Emevi camiinde kılınacak cuma namazından, 5 milyon muhacır (!) Suriyeliye
*Yerli ve milli arabadan, Fabrikası olmayan araba üretimine
*Darbeli cumhuriyet rejiminden Partili cumhurbaşkanına
*Tek adama biatın ötesinde tapınmaya

Döndürülmüş bir ülkeyiz, güleriz ağlanacak halimize...

?
Dediklerin siyasi ben askeri anlamdan bahsediyorum. Olası bir savaşta 80 milyon savaşmaya hazırdır.. siyasetten dem vurmaya gerek yok, ya da bilendiğiniz şahıslar yüzünden benim ön görüme gülmekte bir acayip. Tsk her zaman dünyanın en güçlü silahlı kuvvetidir.

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Dediklerin siyasi ben askeri anlamdan bahsediyorum. Olası bir savaşta 80 milyon savaşmaya hazırdır.. siyasetten dem vurmaya gerek yok, ya da bilendiğiniz şahıslar yüzünden benim ön görüme gülmekte bir acayip. Tsk her zaman dünyanın en güçlü silahlı kuvvetidir.
Biz 80 milyonsak rusya 145 milyon. Tsk nın gücünü son günlerde net bir şekilde görmeye başladık.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Ben daha gerçekçi yaklaşmayı tercih ederim abim.

Bir şeylerde bir yerlere bağlıysanız hiç bir dünyanın hiç bir gücü değilsiniz demektir.

Aslında çok kolay burada milli duyguları kabartacak yazılar yazmak. Seviyoruz da bunu milletçe.

Fakat nedense kimse sorgulama cesareti gösteremiyor.

Evet konu siyasete gidiyor çünkü karar mekanizması siyasiler.

Siyasiler karar alıyor, askerler ölüyor. Bunu bu günkü iktidara bağlamayın lütfen 1974 barış harekatında da aynı durumlar olmuştur.

Peki 74 harekatında , bu harekata karşı olan Amerika'nın, uçaklarımızda yakıt olarak kullanılan kerozeni kestiği için uçaklarımızın pis başı yapamadığını biliyormuydunuz?

Sene 1974 dışa bağımlıyız, Sene 2020 dışa bağımlıyız.

Dünyanın en cesur ordusuyuz, ama en güçlü ordusu değiliz. Çok üzgünüm ama gerçek bu ne yazık ki.

Siz, Osmanlı imparatorluğunun, Viyana kapılarına dayandığı dönemde, askeri teçhizat bakımından dönemin 100 yıl gerisinde olduğunu biliyormuydunuz mesela?

Yani evet bazı yazılanlar iktidara dokunuyor olabilir ancak bu durum iktidarda ABC CDE EFG GHJ ne partisi olursa olsun değişmezdi.

Gerçeklerden rahatsız olmamak, aksine gerçekleri kabul ederek ''Ne yapabilir bu durumu değiştirmek için?'' diye sormak lazım.

Bu konu tamamen, ''Kahrolsun İsrail'' diye yazan Türk gencinin, bu mesajı İsrailin cebine giden paralarla üretilmiş bir telefondan yazılması gibi bir durum.

Lütfen bana söylermisiniz, her canımız yandığında, Her şehit verdiğimizde Sokaklarda ''Tekbiiiiirr'' diyenler ve ''Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez'' diye bağıranlar dışında son 40 senedir hangi eylemi gördünüz?

1993 Yılında Bingöl de kahrolası pkk, Silahsız 33 Askerimizi kurşuna dizdi. O 33 canımız ile dün kaybettiğimiz 33 Canımız arasında ne fark var ve o günden bu güne ne değişmiş lütfen yazarmısınız bana?

Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Silahlı Kuvvetleri , pkk denen lanet oluşumun bir haftada kökünü kazıyacak güce sahip olmakla birlikte bunu yapabilecek ÖZGÜRLÜĞE sahip değildir.

Bunu anlamak için yakın tarihe dönüp bakmanız yeterlidir.

Mesela ÇOK GÜÇLÜ olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz 21 Şubat 1993 tarihinde başlattığı GÜNEŞ HAREKATI adlı o büyük hareketten, ne olmuştur da 28 Şubat tarihinde tüm askerleri geri çekerek vazgeçmiştir.

Lütfen araştırın, sadece bu örnek ile dahi GÜÇ ile ÖZGÜRLÜK arasındaki farka neden vurguda bulunduğumu anlayacaksınız :ok

Yani bizler yazarken Devlet veya hükumet düşmanı olarak yazmıyoruz zira bahsettiğim dönemlerde Başbakan olanlar Tansu Çiller ve Rahmetli Bülent Ecevit di.

Yanlış her zaman yanlıştır, Koltukta kimin oturduğuna göre değişmemeli bu :ok

Domestos Domestos hocam Güneş harekatı zamanı Başbakan Tansu Çiller, Gen Kur Başkanı da Karadayı diye hatırlıyorum ben ama yanlış yazmadım değil mi? :alala

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
*Yarın, putin ile oturup poz verilecek
*Balık hafızalı toplumu uyutacak bir argüman bulunacak
*Herkes her şeyi unutup ben dahil kahkahalara devam edecek
*Bir kısım Suriyeli daha gelecek
*iğneden ipliğe her şey zamlanacak
*sarsılan ekonomi ile biraz daha fakirleşeceğiz ama bir kesim çalıp çırpıp haram yemeye devam edecek.

* * *

Peki, 33 canın değeri ne olacak?

* * *

Partili ve taraflı bir cumhurbaşkanı varken, kimse bana "siyaset yapma" diyemez...

Onların istediği argümanlarla kendini avutabilirsin saygı duyarım ama sen gözlerini kapatınca bütün dünya karanlık olmuyor, çok şükür.

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
rusya düşürülen uçak ve ölen subayının öcünü aldı. (olay tarihi 2015)

Ne demişler, intikam soğuk yenilen bir yemektir.

onlar bunun öcünü aldı. bizimkiler ne olacak_?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
*sarsılan ekonomi ile biraz daha fakirleşeceğiz ama bir kesim çalıp çırpıp haram yemeye devam edecek.

* * *

* * *

Partili ve taraflı bir cumhurbaşkanı varken, kimse bana "siyaset yapma" diyemez...

Onların istediği argümanlarla kendini avutabilirsin saygı duyarım ama sen gözlerini kapatınca bütün dünya karanlık olmuyor, çok şükür.

Özellikle ilk madde için alıntı yaptım, tarihe not düşmüş olalım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
rusya düşürülen uçak ve ölen subayının öcünü aldı. (olay tarihi 2015)

Ne demişler, intikam soğuk yenilen bir yemektir.

onlar bunun öcünü aldı. bizimkiler ne olacak_?
Biz daha çuvalların öcünü almadık o ne olacak bakalım.

Bu işler, Polat efendinin çakma kahramanlık filmleri ile olmuyor, gerçek intikam istiyor insan.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50

* * *

* * *

ikinci maddedeki argüman edirne de sureye li olarak gösterilen afgan doğutürkistanlı ve ıraklı türkmenlerin görüntüleri olabilir.suriyeliler 1800tl maaşı bırakıpta avrupaya gitmezler bedava para sağlık ve eğitim varken

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
ikinci maddedeki argüman edirne de sureye li olarak gösterilen afgan doğutürkistanlı ve ıraklı türkmenlerin görüntüleri olabilir.suriyeliler 1800tl maaşı bırakıpta avrupaya gitmezler bedava para sağlık ve eğitim varken
Uyruğunu bilmediğim bir tane genç bu gün Türkiye'den memnuniyetsizliğini dile getiriyordu.

''Burada çalışıyoruz, kazandığımız ile sadece yemek yiyebiliyoruz. Para biriktiremiyoruz, Avrupa öyle değil'' diyordu.

E hoşgeldin paşam :)

Bu arkadaş bizlerin her haftasonu kanarya adalarına kahvaltıya gittiğimizi falan sanıyor galiba.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Zaten gidemiyorlar... Herkes biz değil; ite köpeğe uğursuza, hayırsıza sınırını hallaç pamuğu gibi attırsın.

Bu arkadaş bizlerin her haftasonu kanarya adalarına kahvaltıya gittiğimizi falan sanıyor galiba.
bütün sihiri bozdun hocam. :kiskis

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
usta bakın gidiyorlar gibi durum var gidenler suriyeli değil bedava para varken avrupaya gidip çalışmak bunların işine gelmez .dükan açıyorlar vergi yok ssk yok bağkur yok böle bir fırsatı dünyada hiçbir ülke vermez. avrupa olsun amerika olsun öğrenci olarak gidenlere bile (kardeşim hoşgeldin burada okuyacaksan kendine part time işbul vergini öde benim vatandaşlarımın vergileri ile yapılan hizmetlerden çalışıp vergini ödemenden yararlanamazsın diyor). şimdi suriyeliler bu rahat ortamı bırakıp niye gitsin.oysaki benim soydaşım türkistanlı yada ıraklı türkmenlere bu imtiyazlar sağlanmıyor. adam neyapsın son umut avrupa diyor .

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
1 şehidimiz daha var ??
Peş peşe gelen son dakika haberine göre; İdlib'de gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'deki saldırıda 1 askerimizin şehit olduğunu 2 askerimizin yaralandığını duyurdu. Bölgedeki çeşitli kaynaklardan alınan bilgilere göre; 56 rejim unsuru etkisiz hale getirildi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diploması trafiği sürüyor. Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile daha sonra Almanya Başbakanı Merkel ile telefonda İdlib'i görüştü. ABD, İngiltere, Fransa ve Avrupa Birliği'nden de açıklamalar var. Meclis'te AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti ortak bildiriyle İdlib'deki saldırıyı kınadı. İşte yaşanan son gelişmeler...

Charliez Çevrimdışı

Charliez 

Aktif Üye
19 Ara 2019
67
29
Degerli Arkadaşlar Taşı Topragı Eşsiz Cennet gibi güzel ülkemizde sınırımızın hemen yakınında bulunan Suriye, Filistin(Kudüs-kubbetul-sahra yani biz Müminlerin ilk kıblesi olarak hepimiz tarafından bilinen Mescidi Aksa) kan ve gözyaşının oluk oluk aktıgı zulmün hiç bitmedigi OrtaDogu ve Diger Müslüman ülkelerde kan, gözyaşı,acı,zulüm,ırzına ve namusuna dokunulmuş milyonlarca kadın ve çocuklar vahşet,açlık ve sefalet her geçen gün daha da katlanıyor artıyor...!
Bunların ve Dünyadaki bütün kötülüklerin Sorumlusu tabiki de ABD''de Donald Trump'a'yakınlıgıyla bilinen sözde Cumhuriyetçi siyaset adamları birde bunların Din Ayagı Adamları Evanjelist Vatikan Tarikatı var("Evanjelizm") Peki nedir bu Evanjelizm ? - Çok Yüksek derecede Aşırı dindar Hristiyan Tarikatı) Sayıları Milyonları geçmiş Evanjelist hristiyanların amacı nedir ? Amaçları tüm dünyayı hristiyan yapmak deyim yerindeyse hristiyanlıgı din adı altında zorla dayatmak dünyada hristiyan dinini hakim kılmak tek din haline getirmek . birde bu Evanjelist Vatikan-Hristiyanların (Kıyamet Projesi) adını verdikleri korkunç ürkütücü planları-emelleri istekleri var ... Peki nedir bu sapkın Evanjelistlerin Dünya Planı? ElCevap: Tüm Dünyada Özellikle Müslüman Ülkelerde her türlü kötülügü zalimligi yaparak adeta sıradanlaştırarak "TANRIYI KIYAMETE ZORLAMAK" KIYAMETİN KOPMASINI SAGLAMAK degerli forum üyeleri örnegin bu hadiseyi olayı herkes her insan biliyordur heralde Hristiyan Dininin sözde :) İddaasına göre :) İsa -Mesih Yahudiler tarafından öldürülmek amacıyla çarmıha gerilmişti fakat bir mucize oluverdi ölmedi baba- tanrı oglu isayı sonsuz kudreti gücüyle gökyüzüne kendi katına çıkardı onu ölümden kurtardı ve sag tarafına oturttu tanrının oglu isa-mesih kıyamet günü tekrar yeryüzüne inecek hristiyanların tüm günahlarını affedecek Dünya hakimiyeti ni kuracak kudretiyle dünya hayatı sona erecek isa -mesih kılıcıyla Hristiyan olmayan herkesi öldürecek tanrının krallıgı kurulacak herkes tanrıya yaptıgının hesabını verecek. hristiyanlık harici dışında tüm din mensubu inanç sahibi insanlar cehennemde acı çekecek yani hristiyan olmayan ayvayı yedi demek istiyorlar tanrı hristiyanların yanındaymış adeta yandaşıymış
NOT: arkadaşlar işin özü hristiyanlık asla bir din degildir...! ve olmayacaktır...! incil tahrif edilmiş (insanlar tarafından yazılmış.saçma sapan bir kitap) her kelimesi hata ve yanlışlarla dolu tuhaf boktan bir kitap içinde ne yazıyorsa uyguluyorlar - yapıyorlar üstelik cennete gideceklerini sanıyorlar aptallar halbuki cennete sadece Müslüman biz ALLAH''IN KULLARI İMAN EDENLER GİRECEK...! KAFİRLER CEHENNEM ATEŞİNE ODUN OLACAK...! KAZANAN TABİKİ MÜSLÜMANLAR OLACAK
kaynak: Dinler Tarihi, Evanjelizm tanrıyı kıyamete mecbur etmek kitaplarından alıntı...
Ümmetim namazı.ibadeti.ihlası.takvayı sünneti.kuranı.iyi işleri ameli terk etmedigi sürece kıyamet kopmaz..!
Yeryüzünde Allahı zikir-tesbih ibadet- iyi ve güzel işler ve ameller terk edilip unutulacak . Kuran-ı Kerim raflara-dolaplara kaldırılacak okunmayacak...
Yeryüzünde birbirini takip eden çok çeşitli fitneler (kötülük) ve fesadlar (kargaşalar) olacak Terör Anarşi çogalacak
Müslüman kimseler hor hakir küçük garip görülecek
Zalim-Gaddar-Seviyesiz -Aşagılık-Kibirli- Kötü idareciler iktidara gelecek halkı yönetecek zulüm edecek
Kurtlar Kuzu Postuna(Kılıgına) Bürünecek yani kötü insanlar iyi gibi görünecek rol yapacak hani bi söz varya melek yüzlü şeytan örnegi
Zinalar hiç olmadıgı kadar artacak kadın-erkek sokakta dahi olsa beraber olacak nikahsız çocuklar dogacak Zina yoluyla çeşitli hastalıklar ortaya çıkacak günümüzde aids- hıv- frengi- bel soguklugu-rahim agzı kanseri -genital sigil buna baglı ölümler buna örnektir
Fuhuş heryerde artacak
Müslüman Din kisvesi adı altında çeşitli anarşi terör örgütleri ortaya çıkacak terör olayları artacak (evanjelist-amerika ve siyonist-yahudi batı devşirmesi hainler bölmek- parçalamak için tuttugu paralı köpekler işid-deaş- terör örgütü -el-kaide-htş ve benzeri örgütler buna birer örnektir amaç Müslümanlıgı ve İslamı parçalamak-bölmek
Zengine malı-parası için hürmet edilecek boyun egilecek
Haksız kazanç Olan Faiz çogalacak hatta helal sayılacak
Helal Haram Haram ise Helal Sayılacak (Helal-Haram unutulacak)
Ahlaksızlık Hiç Olmadıgı Kadar Artacak
İçki-Alkol Ürünleri Heryerde Satılacak (Üretene-Getirene-Satana bundan para-kazanç saglayana ALLAH''IN Laneti Gazabı Bunların Üzerine Olsun Hadisi -Şerif)
Heryerde kolunu bacagını açan yarı çıplak kimseler olacak farz olan Tesettür terk edilecek unutulacak ( Oysa ki ALLAH sadece karı-kocayı birbirine helal kılmıştır Hanım- Koca evlerinde birbirini çıplak seyredebilir hatta çocuk sahibi olmak için istedigini yapsın bunda zarar yoktur...! hadisteki amaç burada haram olan karşı çıkılan yasak olan tek şey Sokakta gezen Kadınların nikahsız yabancı erkeklere vücutlarını ve vücut hatlarını sergilemesi göstermesi Ah keşke bilselerdi Tesettür kötü amaçlı kötü bakışları kadın bedeni üzerinden korumak için kalkan görevi görür tesettür erkek nefsini ve testesteronu hormonunu dizginler ) tesettur kadınları korumak için farz kılınmıştır...!
Rüşvet yaygın hale gelecek
Şarkı Söyleyen Müzisyen Kadınların yaygınlaşması (Kadınların şarkı söylemesi caiz degildir...!) çünkü kadın sesi ve bedeni ile tahrik edebilir örnegin internette türk yerli - yabancı kadın müzisyenlerin müzik kliplerine bi bakın bedenleri son derece yarıçıplak erotik tahrik edici zinayı meşrulaştıran davetkar görüntüler argo-küfür sözler tabi bunların arasında erkek rap sanatçılarda var bunlarıda unutmayalım biz Müslümanlara düşen görev dinleyecegimiz müzikleri ahlak sınırları dahilinde helal daire çizgisinde dinlemek :
Depremler dogal afetler sıkça olacak
Kıyamete çok az bir zaman kala Kâbei-Şerif hristiyanlar tarafından ansızın bir anda gizlice yıkılacak (mekke-medine semalarında gezen uçaktan atılan bomba,roket veya uzaktan atılan kumandalı kontrollü füze sistemi olabilir en iyisini ALLAH..CC bilir
Filistin'in başkenti Kudüs yahudiler tarafından ele geçirilecek Mescidi-Aksa yıkılacak (isteyen internetten araştırabilir siyonist İsrailin Kudüs işgalinden itibaren yahudiler Mescidi-Aksanın beton temeli altında kepçeyle kürekle yasadışı kazı yapıyor onlara göre sözde- kutsal kitap ahit sandıgı tevrat varmış Mescidi -Aksayı yıkıp yerine Soleman Tapınagı (Sinagog) yapacaklar yahudilerin resmi dili İbranice'dir

Son düzenleme:
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Hristiyanlık bir dindir, peygamberi İsa Aleyhisselam'dır kitabı da incildir ve Müslüman olan herkes buna iman etmiş demektir. (Bkz. İmanın şartları)

Her yazılan doğru değildir sapla samanı ayıracak bilince sahibiz ve kullanmayı bilelim lütfen.

NOT: arkadaşlar işin özü hristiyanlık asla bir din degildir...! ve olmayacaktır...!

Son ve hak din İslam dinidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt