33 Şehidimiz var.

• Konbuyu başlatan ibrahimykr
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
rus karadeniz filosundan 2 savaş gemisinin bölgeye hareket ettiği yönünde bilgiler var .boğazlardan geçişine izin verilmemesi gerekli.bu gemiler insani yardım malzemesi taşımıyor sonuçta. askerimize sıkılan kurşunlar taşınıyor.

A Çevrimdışı

atakan05

Aktif Üye
7 Kas 2019
189
50
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rusya vuruyor ben vurmadım diyoresadın uçağı vurdudiyoremen ateşkes imzalamaya hazırızdiyor rus ******* uçak binayı vurdu enkaz altında kalan şehitler neolacak daa akşam şehit 33 dü zaten oda yalan belki 70 yada 80 şehit var birden söylemüyor yetkiller

Moderatör tarafında düzenlendi:
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Ortalıkta kimse yok hala muz cumhuriyeti.
Neden olsunlar ki?
Acı haberi vali açıklıyor, neden ağalar paşalar kendine sövdürsün... Sözde "Fırat'ın kıyısındaki koyundan sorumluyuz" diye ************... ?

Zaten, üç gün sonra çoğu ****** unutacak...

Moderatör tarafında düzenlendi:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Abilerim neden güldünüz? Askerlerimizi öldüren Rusların füzesi değil mi? Askerlerimizi katleden Ruslar değil mi?? Ruslara teşekkür mü edeceğiz?
Biz kıçı kırık muhalifleri destekleyip, yıllarca PKK ile uğraşıp sonuç alamamış bir ülkeyiz. Askerimiz küvetli, hepinizin kanı türk kanı biz korkup kaçanlar dan değiliz fakat sen onların savunma sistemini alıp onlara karşı kullanmayan bir ülkesin, dünyanın en gelişmiş teknoloji lerinden birine sahip bir ülkeye savaş açmayı nasıl düşündün. Adamlar bir tuşla bir sürü can alabiliyor, eskisi gibi değil önceden di bilek gücü.

Zaten Suriye ye savaş demek Rusya'ya savaş açtık demek

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Abilerim neden güldünüz? Askerlerimizi öldüren Rusların füzesi değil mi? Askerlerimizi katleden Ruslar değil mi?? Ruslara teşekkür mü edeceğiz?
Biz ki;

*Kardeşim Esad'dan, katil Esed'e
*Aptal Tramp'tan dostum Tramp'a
*Gel Bu hasret bitsinden, Rabbim affetsine
*Emevi camiinde kılınacak cuma namazından, 5 milyon muhacır (!) Suriyeliye
*Yerli ve milli arabadan, Fabrikası olmayan araba üretimine
*Darbeli cumhuriyet rejiminden Partili cumhurbaşkanına
*Tek adama biatın ötesinde tapınmaya

Döndürülmüş bir ülkeyiz, güleriz ağlanacak halimize...

?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt