digiulama
Süper Üye
- 5 Nis 2018
- 882
- 43
Ruslar tarafından vurulmuşTaburdaki askerler füzeyle vurulmuş yardıma giden diğer taburda vurulmuş diye okudum internette
Ruslar tarafından vurulmuşTaburdaki askerler füzeyle vurulmuş yardıma giden diğer taburda vurulmuş diye okudum internette
doğru haberTaburdaki askerler füzeyle vurulmuş yardıma giden diğer taburda vurulmuş diye okudum internette
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Neden olsunlar ki?Ortalıkta kimse yok hala muz cumhuriyeti.
Abilerim neden güldünüz? Askerlerimizi öldüren Rusların füzesi değil mi? Askerlerimizi katleden Ruslar değil mi?? Ruslara teşekkür mü edeceğiz?Acilen Ruslarla savaş açılmalı.
Biz kıçı kırık muhalifleri destekleyip, yıllarca PKK ile uğraşıp sonuç alamamış bir ülkeyiz. Askerimiz küvetli, hepinizin kanı türk kanı biz korkup kaçanlar dan değiliz fakat sen onların savunma sistemini alıp onlara karşı kullanmayan bir ülkesin, dünyanın en gelişmiş teknoloji lerinden birine sahip bir ülkeye savaş açmayı nasıl düşündün. Adamlar bir tuşla bir sürü can alabiliyor, eskisi gibi değil önceden di bilek gücü.Abilerim neden güldünüz? Askerlerimizi öldüren Rusların füzesi değil mi? Askerlerimizi katleden Ruslar değil mi?? Ruslara teşekkür mü edeceğiz?
Biz ki;Abilerim neden güldünüz? Askerlerimizi öldüren Rusların füzesi değil mi? Askerlerimizi katleden Ruslar değil mi?? Ruslara teşekkür mü edeceğiz?