3000-3500 TL Telefon Tavsiyesi (Sipariş Verildi)

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
İleride arayüz şiştiğinde ROM ile devam etmek istiyorum olay bu.
Yoksa gereksizleri zaten ADB ile kaldırırm o sorun olmaz diye düşünüyorum.

M51 hem ağır hem de epey kalın batarya itibariyle.
Yani Samsung yapmış ama biraz ağır yapmış açıkçası. :kiskis

A71 güzel cihazdı aslında ama fiyatı almış başını gitmiş.
Samsung şu Exynos'u adam edebilse keşke.
Ülkemizdeki distribütörü de anlamıyorum açıkçası.:dry
Samsung Exynos'un üst modellerinde iyi iş çıkartıyor da orta yada alt segment çipleri bir üretiyor 4 sene artık benzer modellere takıp takıp piyasaya sürüyor.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Bütçemi aşıyor ve ergonomik değil o cihaz bence.
Sen bilirsin gelen kulaklığı 800 e satsan 3000e gelirdi fiyat , seni anladım pili düşük olsun ama zarif ve şık olsun diyorsun saygı duyarım ancak listedeki en iyi donanım mı 9t pro hariç bu arkadaş da ben pil delisi olduğum için ihtiyaç olsa bunu alırdım

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Sen bilirsin gelen kulaklığı 800 e satsan 3000e gelirdi fiyat , seni anladım pili düşük olsun ama zarif ve şık olsun diyorsun saygı duyarım ancak listedeki en iyi donanım mı 9t pro hariç bu arkadaş da ben pil delisi olduğum için ihtiyaç olsa bunu alırdım

AMOLED ekran ile pili zaten ayarlarım diye düşünüyorum.
Her şeyi karanlık modda kullanan biriyim.

Ki öyle telefonu da ağır yükte kullanacak biri değilim.
Bahsettiğin telefonun kalınlığı neredeyse 1 cm. :kiskis

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
AMOLED ekran ile pili zaten ayarlarım diye düşünüyorum.
Her şeyi karanlık modda kullanan biriyim.

Ki öyle telefonu da ağır yükte kullanacak biri değilim.
Bahsettiğin telefonun kalınlığı neredeyse 1 cm. :kiskis
Dediğim gibi öncelik meselesi 2 mm kalınlık farkı çok mühim değil ama 213 gr ağır bir telefon yorar gerçekten

Son düzenleme:
Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Donanım şahane duruyor ama hem kalın olması hemde ROM atamama olayı biraz can sıkıcı ROM atmak ilk başta gereksiz gözükse de firmalar bu ürünlere 2 yıl ömür biçiyor daha uzun süre kullanmak için güncel yazılım gerekli mecbur ROM atmak gerekiyor. Babamın Galaxy Note 4'ü var 5 yıllık hala canavar gibi en son Android 6.0 geldi şuan Lineage OS kurulu Android 8 ve hala gayet akıcı.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Donanım şahane duruyor ama hem kalın olması hemde ROM atamama olayı biraz can sıkıcı ROM atmak ilk başta gereksiz gözükse de firmalar bu ürünlere 2 yıl ömür biçiyor daha uzun süre kullanmak için güncel yazılım gerekli mecbur ROM atmak gerekiyor. Babamın Galaxy Note 4'ü var 5 yıllık hala canavar gibi en son Android 6.0 geldi şuan Lineage OS kurulu Android 8 ve hala gayet akıcı.

Sanırım Redmi Note 9 Pro'yu alacağım.
O yakınlık sensörü meselesi pek çözülecek gibi durmuyor.
N11'de Mi 9T satanlar var ama satıcıların yorumları iyi değil.
Çarşıya da telefon için gidip risk almak istemiyorum açıkçası.

F Çevrimiçi

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
508
41
2 yeğenime de note 9s aldım birkaç ay önce ve şu an için herhangi bir sorun yaşamadilar. Note 9 pro saniyorum ki az biraz daha iyi olacaktır. O telefonda benim hoşuma gitmeyen tek şey kameranın biraz ortada olması. Belki (sizin aradaki farkı rahatça ayırt edebildiğinizi bilerek söylüyorum) bir de amoled yerine ips ekran olması. Note 10 güzel telefon ama onda da yakınlık sensör sorunun donanımsal olduğunu söyleyenler var. Bir de amoled ekranın da Samsungdakiler gibi güzel olmadığından yakınanlar.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
2 yeğenime de note 9s aldım birkaç ay önce ve şu an için herhangi bir sorun yaşamadilar. Note 9 pro saniyorum ki az biraz daha iyi olacaktır. O telefonda benim hoşuma gitmeyen tek şey kameranın biraz ortada olması. Belki (sizin aradaki farkı rahatça ayırt edebildiğinizi bilerek söylüyorum) bir de amoled yerine ips ekran olması. Note 10 güzel telefon ama onda da yakınlık sensör sorunun donanımsal olduğunu söyleyenler var. Bir de amoled ekranın da Samsungdakiler gibi güzel olmadığından yakınanlar.

AMOLED her türlü LCD'den iyi iş çıkarır gibi geliyor bana ama Mi Note 10 Lite işi yattı gibi şimdilik.
Note 9 Pro'da da kameraya toz kaçması sorunu yaşanıyor.
Kimisinde kısa zamanda kimisinde aylar sonrasında oluyor.
Yeni telefonda da böyle bir şey yaşamak pek hoşuma gitmez açıkçası.

Yeni bir telefonu da kamera için istiyorum biraz da.
Mevcut telefonumun kamerası pert oldu çünkü ve tamir ettirmeye değmez.

Geri
Üst Alt