Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Dostlar merhaba. Yeni telefon alma aşamasındayım. Hangi cihazı alsam kararsız kaldım.
3500 en fazla bütçem.
Kararsız kaldığım modeller;
Xiaomi Redmi Note 9S
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Samsung Galaxy M31
Realme XT
Samsung'a arayüzü nedeniyle mesafeliyim. Xiaomi'nin Redmi 9 modellerinde de kasma ve toz kaçma sorunu varmış sanırım.
Sorun giderildi mi bilmiyorum.
Bir de Redmi Note 9 Pro'nun malzeme kalitesinden de şüpheliyim. Gidip görme fırsatım olmadı.
Eski kalite yok diyorlar, doğru mu?
Oppo Realme XT özellik olarak güzel ama kalite ve yazılım nasıldır hiç bir fikrim yok markaya dair.
Sizce hangisini alayım? Önceliğim kamera ve performans (sistemin hızlı çalışması yani.)
Oyun oynamayacağım. Kamera, müzik dinleme ve internette gezinmek için kullanacağım.
20.09.2020 Güncelleme : Realme XT Siparişi verdim. Özelliklerini merak edenler için;
3500 en fazla bütçem.
Kararsız kaldığım modeller;
Xiaomi Redmi Note 9S
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Samsung Galaxy M31
Realme XT
Samsung'a arayüzü nedeniyle mesafeliyim. Xiaomi'nin Redmi 9 modellerinde de kasma ve toz kaçma sorunu varmış sanırım.
Sorun giderildi mi bilmiyorum.
Bir de Redmi Note 9 Pro'nun malzeme kalitesinden de şüpheliyim. Gidip görme fırsatım olmadı.
Eski kalite yok diyorlar, doğru mu?
Oppo Realme XT özellik olarak güzel ama kalite ve yazılım nasıldır hiç bir fikrim yok markaya dair.
Sizce hangisini alayım? Önceliğim kamera ve performans (sistemin hızlı çalışması yani.)
Oyun oynamayacağım. Kamera, müzik dinleme ve internette gezinmek için kullanacağım.
20.09.2020 Güncelleme : Realme XT Siparişi verdim. Özelliklerini merak edenler için;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: