Yazılımsal olabilir, internet kaynaklı olabilir, aynı videoda ise bundan kaynaklı olabilir, ısı kaynağına yakınsa zamanla işlemci fazladan ısınıp kapatabilir, ana kart sorun olabilir. Olabilir de olabilirson yazılım yüklü sorun ne olabilir yazılımsal olabilir mi yada anakart mı arızalı olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir cevabınız var mı konu hakkında
Serviste en kotu atölyeye alıp inceleme amaçlı video açabilir, test eder sorun görürse bilgi verir diye düşünüyorumservisi çağırtım ana kartın değişmesi lazım o zaman teşekkür ederim
Bu problem eski sürümün bir tanesinde bende de olmuştu. Sonraki güncellemede gitti. Sonu 17 olan yüklenmiyor, bir önceki 14 ile biteni yükleyebilirsiniz. Şimdilik çalışan son sürüm bu..Sayın fikoloji hocam benim sorunum televizyonda youtube izlerken belli bir süre sonunda televizyon donup kalarak televizyon kendi kendine reset atıyor sorun yazılımsal olabilir mi son yazılım yükle sorun ne olabilir
Aynen hocam bende baktım güncelleme gelmiyor aldım mibox hem daha hızlı hem istediğim programı yükleyebildiğim için Netflix harici birşey izlemek istediğimde PC bağlama derdinden kurtuldum.anlaşılan v1 ler boşta kalacak en iyisi android box almak başka çare yok amazon prime bekliyordum twitch gelmiş :S
merhabalar
hocam sn8423892 001784 seri nolu hı level 43hl650 tv açılmıyor stand by ışığı yanıp sönüyor ama siyah ekran
yazılım yükleyerek kurtarma durumu olabilir mi
saygılar
Bı güncel sürüm vararkadaşlar acemiyim biraz. Forumda da yeniyim.Bunun yazılımı güncel mi yardımcı olur musunuz?Toshiba tv
![]()
mb211s_TOSHIBA_V3.33.15.17.zipBı güncel sürüm var
V17 oldu mu gerçekten? En son sorunluydu, yüklenmiyordu. Emin misiniz?mb211s_TOSHIBA_V3.33.15.17.zip
cevabınız için teşekkürler
bunu mu indirmem gerekiyor ilk mesajdaki klasörlerden.
edit: yükledim oldu teşekkürler.
+1Dün Toshiba tvye yeni yazılım geldi yükledim versiyonu 3.33.17.0 oldu