+1Dün Toshiba tvye yeni yazılım geldi yükledim versiyonu 3.33.17.0 oldu
Bugün de bana geldi yazılım otomatik yüklendi..
+1Dün Toshiba tvye yeni yazılım geldi yükledim versiyonu 3.33.17.0 oldu
giriş seviyesi bir smart TV, Ana kartın işlemci gücü düşük, ram düşük, wifi cipset basit, bide buna modem mesafe hız da etkilenince bu ana kart için normal diyebiliriz.Hocam merhabalar sizde bulunan hatayı şuanda benim TV de vermekte YouTube üzerinden video izler iken TV sonup kalıyor kumandaya vs tepki vermiyor sonra birden düzeliyor
giriş seviyesi bir smart TV, Ana kartın işlemci gücü düşük, ram düşük, wifi cipset basit, bide buna modem mesafe hız da etkilenince bu ana kart için normal diyebiliriz.
Güncelleme yapınca biraz daha azalıyor.
Evet V1Bendeki v1 oluyor galiba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben hangi sürümü yüklemeleyim?
Evet V1
211 - 211S Yazılım V1 İse sorun yok.Bu arada S ibaresi nedir? bendeki düz mb211
211 - 211S Yazılım V1 İse sorun yok.
Tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar deneyin.%91 de kaldı ilerlemiyor normalmi? indiriliyor %91 yazıyor
Tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar deneyin.
Fişi prizden çekin 10 Saniye sonra tekrar takın tv yi çalıştırın ilk kuruluma dönderin yazılımı tekrar yüklemeyi deneyin.direk kumandadan kapatıp açımmi işlem bitmeden sakıncası olmazmı?
Fişi prizden çekin 10 Saniye sonra tekrar takın tv yi çalıştırın ilk kuruluma dönderin yazılımı tekrar yüklemeyi deneyin.
Fabrika ayarıilk kurulum derken işlemi tekrarmı yapim yoksa fabrika ayarlarına dönüp tekrar deneyim
Fabrika ayarı