S
sanane1438
Yeni Üye
- 22 Eyl 2019
- 4
- 34
anlaşılan v1 ler boşta kalacak en iyisi android box almak başka çare yok amazon prime bekliyordum twitch gelmiş :S
Aynen V1 Ler ilk versiyon. Vestel de ik versiyon test gibidir. Misal mb130 v4 ilk qui menü idi. Kaldi öyleanlaşılan v1 ler boşta kalacak en iyisi android box almak başka çare yok amazon prime bekliyordum twitch gelmiş :S
Maalesef, denedim ama olmamış hocam. Toshiba yine güncelleme yapamıyor. Bir önceki sürümde de benzer problem vardı hatırlarsan sonradan düzeltildi.güncel v3 ler eklendi, bazıları gelmedi gelince ekleyeceğim.
Bı sürüm daha geldi 17 olarak şu an testte bu 16 tutmadı direk 17 geçtiler reset sorununu gidermek için yayınlanınca paylaşacağım ?Maalesef, denedim ama olmamış hocam. Toshiba yine güncelleme yapamıyor. Bir önceki sürümde de benzer problem vardı hatırlarsan sonradan düzeltildi.
v3,33,15,17 güncel manuel yükliyebilirsiniz.Sayın F fikoloji hocam bendeki versiyon V.3.33.14.0
Wi-fi çalışır halde sistem bölümünden güncelleme var mı yok mu denetledigi zaman bulmuyor, Manuel mi yüklememiz gerekiyor.
Bende ki seri numarası : SN 8536801 000116v3,33,15,17 güncel manuel yükliyebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bende ki seri numarası : SN 8536801 000116
Bir önceki sayfada benzer problemi yazmıştım. Düzeltilmesi lazım yüklemiyor.Versiyonu yükledim ama halen 14 olarak görünüyor. Neden olabilir ?
Yüklediniz mi sorun kaldı mı ?Sayın fikoloji hocam benim toshiba 32 inç smart televizyon aldım son yazılımı güncelledim anakart mb211 dir .ancak televizyonda youtube izlerken belli bir süre sonunda televizyon donup kalarak televizyonun kendi kendine reset atıyor sorun yazılımsal olabilirmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
v3,33,15,17 son yazılım bu dur yükledim