Hangi full yazılımı yükleyeceğim anlamadım, şuan tvde 3.33.10.0 yazılımı yüklüOzaman full yükleyip üzerine guncelleme deneyiniz
Hangi full yazılımı yükleyeceğim anlamadım, şuan tvde 3.33.10.0 yazılımı yüklüOzaman full yükleyip üzerine guncelleme deneyiniz
Hangi full yazılımı yükleyeceğim anlamadım, şuan tvde 3.33.10.0 yazılımı yüklü
Usta şimdi tvde 3.19.17.0 yazılımı yüklüydü eski bir yazılım fakat görsel olarak menü görünümü falan hoşuma gittiğinden güncelleme yapmadım, 3.33.14 yazılımını görünce denemek istedim fakat yüklenmedi bu sefer bir önceki 3.33.10.0 olanı indirip yükledim sorunsuz yüklendi, tv ye yazılım yükleniyor ama bı 3.33.14 olan yüklenmiyor bi arkadaş daha bu sorundan bahsetmiş eklenen dosyada sorun olduğunu düşünüyorumBurada seri no paylasacaksin full yazılımı yukliyeceksin sonrasında tekrar güncelleme demeyeceksinÖnemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
Denildiği gibi reset sonrası .14 yükledim ancak .10 da kaldı. Ancak burada sadece gösterge sorunu var sanırım. Netflix aplikasyonu güncellenmiş mesela.. Bunlara rağmen TV hala .10 da olduğunu farz ediyor..benim tv dede(toshiba 49l2863dat) güncelleme yapılmadı güncelleniyormuş gibi yüklüyor tv açılıp kanınıyor ama herşey aynı,dediklerinizi denedim ama hala eski sürümde duruyor
Malesef hocam buda aynı.%100'e kadar yüklüyor kapa aç yapıyor ama versiyon aynı kalıyor,artık bir sonraki güncellemeyi bekleriz.emeğinize sağlık sizindeToshiba yazılımını tekrar yükledim kontrol edebilir misiniz
Ben denemedim ancak dediğim gibi güncelleme yapıldı bence (Netflix aplikasyonu güncellenmiş, Xbox ile kıyaslandığında aynı güncel versiyonuna sahipler) ancak İndex olarak .14 atmıyor sadece.Malesef hocam buda aynı.%100'e kadar yüklüyor kapa aç yapıyor ama versiyon aynı kalıyor,artık bir sonraki güncellemeyi bekleriz.emeğinize sağlık sizinde
Netflix, youtube gibi uygulamalar tv yazılımından bağımsız olarak kendini güncelliyor diye biliyorum çünkü düne kadar geçen sene yayınlanan 3.19.17.0 versiyonunu kullanıyordum ve youtube versiyonuna baktığımda hep güncel oluyordu, mesela birkaç aydır eba eklendi kendiliğindenBen denemedim ancak dediğim gibi güncelleme yapıldı bence (Netflix aplikasyonu güncellenmiş, Xbox ile kıyaslandığında aynı güncel versiyonuna sahipler) ancak İndex olarak .14 atmıyor sadece.
Malesef hocam buda aynı.%100'e kadar yüklüyor kapa aç yapıyor ama versiyon aynı kalıyor,artık bir sonraki güncellemeyi bekleriz.emeğinize sağlık sizinde
Tekrardan Toshiba ekledimBen denemedim ancak dediğim gibi güncelleme yapıldı bence (Netflix aplikasyonu güncellenmiş, Xbox ile kıyaslandığında aynı güncel versiyonuna sahipler) ancak İndex olarak .14 atmıyor sadece.
Bu sefer oldu hocam teşekkürler.Tekrardan Toshiba ekledim