211S V1-V3 Yazılım Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hangi full yazılımı yükleyeceğim anlamadım, şuan tvde 3.33.10.0 yazılımı yüklü
Burada seri no paylasacaksin full yazılımı yukliyeceksin sonrasında tekrar güncelleme demeyeceksin

H Çevrimdışı

hfy44 

Aktif Üye
22 Nis 2019
64
44
Burada seri no paylasacaksin full yazılımı yukliyeceksin sonrasında tekrar güncelleme demeyeceksin
Usta şimdi tvde 3.19.17.0 yazılımı yüklüydü eski bir yazılım fakat görsel olarak menü görünümü falan hoşuma gittiğinden güncelleme yapmadım, 3.33.14 yazılımını görünce denemek istedim fakat yüklenmedi bu sefer bir önceki 3.33.10.0 olanı indirip yükledim sorunsuz yüklendi, tv ye yazılım yükleniyor ama bı 3.33.14 olan yüklenmiyor bi arkadaş daha bu sorundan bahsetmiş eklenen dosyada sorun olduğunu düşünüyorum

M Çevrimdışı

metnar

Yeni Üye
16 Mar 2018
30
benim tv dede(toshiba 49l2863dat) güncelleme yapılmadı güncelleniyormuş gibi yüklüyor tv açılıp kanınıyor ama herşey aynı,dediklerinizi denedim ama hala eski sürümde duruyor
Denildiği gibi reset sonrası .14 yükledim ancak .10 da kaldı. Ancak burada sadece gösterge sorunu var sanırım. Netflix aplikasyonu güncellenmiş mesela.. Bunlara rağmen TV hala .10 da olduğunu farz ediyor..

M Çevrimdışı

metnar

Yeni Üye
16 Mar 2018
30
Malesef hocam buda aynı.%100'e kadar yüklüyor kapa aç yapıyor ama versiyon aynı kalıyor,artık bir sonraki güncellemeyi bekleriz.emeğinize sağlık sizinde
Ben denemedim ancak dediğim gibi güncelleme yapıldı bence (Netflix aplikasyonu güncellenmiş, Xbox ile kıyaslandığında aynı güncel versiyonuna sahipler) ancak İndex olarak .14 atmıyor sadece.

H Çevrimdışı

hfy44 

Aktif Üye
22 Nis 2019
64
44
Ben denemedim ancak dediğim gibi güncelleme yapıldı bence (Netflix aplikasyonu güncellenmiş, Xbox ile kıyaslandığında aynı güncel versiyonuna sahipler) ancak İndex olarak .14 atmıyor sadece.
Netflix, youtube gibi uygulamalar tv yazılımından bağımsız olarak kendini güncelliyor diye biliyorum çünkü düne kadar geçen sene yayınlanan 3.19.17.0 versiyonunu kullanıyordum ve youtube versiyonuna baktığımda hep güncel oluyordu, mesela birkaç aydır eba eklendi kendiliğinden

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Malesef hocam buda aynı.%100'e kadar yüklüyor kapa aç yapıyor ama versiyon aynı kalıyor,artık bir sonraki güncellemeyi bekleriz.emeğinize sağlık sizinde

Tekrardan Toshiba ekledim

servetcan Çevrimdışı

servetcan

Yeni Üye
26 Tem 2017
4
İyi günler;
Foruma ilk defa yazıyorum A101'den alınma MB211 V1 anakart modelli Toshiba televizyonumu güncellemek istiyorum. İlgili yazılım dosya linkine tıkladığımda eski ve güncel şeklinde iki dosya mevcut acaba hangisini yüklemeliyim. Teşekkürler...

20201220_001421.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt