211S V1-V3 Yazılım Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S Çevrimdışı

scetin

Yeni Üye
28 Mar 2018
26
66
55 8400 tv.ye 135 V.3.62.35 yazılı yüklü olarak sorunsuz kullanıyordum. Kablosuz mause bağlayarak internette denemek istedim. Mause imlecinin sürekli aşağıya doğru kaydığını gördüm. Televizyonun ekranının altındaki siyah barda kanal sayıları sürekli değişmeye başladı. Kanal değişmiyor. Menü çalışmıyor. Kapanmıyor. Fişi çektim kırmızı ışık yandı fakat açılmıyor. Böylece kaldı. Acil Yardımınıza ihtiyacım var. Daha önce birkaç kez sorunsuz yazılım yüklemiştim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
55 8400 tv.ye 135 V.3.62.35 yazılı yüklü olarak sorunsuz kullanıyordum. Kablosuz mause bağlayarak internette denemek istedim. Mause imlecinin sürekli aşağıya doğru kaydığını gördüm. Televizyonun ekranının altındaki siyah barda kanal sayıları sürekli değişmeye başladı. Kanal değişmiyor. Menü çalışmıyor. Kapanmıyor. Fişi çektim kırmızı ışık yandı fakat açılmıyor. Böylece kaldı. Acil Yardımınıza ihtiyacım var. Daha önce birkaç kez sorunsuz yazılım yüklemiştim.
Sizin ana kartınız mb130 sanırım. Yanlış yerde yazdınız

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Vestel yaptığı değişiklikleri söylemez ? kendin deneyimliyeceksin
Şimdi baktım 13.0 olmuş kendiliğinden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sabah guncelleme yaptım yazılım bulunamadı dedi ?
Ama nasıl olmuş ise 13.0 olmuş ve kapandiktan sonra fişi çek tak olayida kalkmış
Kumanda dan bir kaç kez kapattım açtım sorun görünmedi

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

metnar

Yeni Üye
16 Mar 2018
30
F fikoloji hocam sonu .14 ile biten yazılımı kurdum. Kurulunda problem yok ancak TV ayar kısmında halen daha .10 görünüyor. Sorun ne olabilir? 3-4 kez denedim değişmedi.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Şimdi baktım 13.0 olmuş kendiliğinden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sabah guncelleme yaptım yazılım bulunamadı dedi ?
Ama nasıl olmuş ise 13.0 olmuş ve kapandiktan sonra fişi çek tak olayida kalkmış
Kumanda dan bir kaç kez kapattım açtım sorun görünmedi
Güle güle kullan içine sinsin inşallah :ok
Tv gece açılır ,yazılımı yükler ve kapanır :) ,bunu otomatik yapar (yeni yazılım varsa veya ilgili tvye yazılım isteği olursa) :ok

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Güle güle kullan içine sinsin inşallah :ok
Tv gece açılır ,yazılımı yükler ve kapanır :) ,bunu otomatik yapar (yeni yazılım varsa veya ilgili tvye yazılım isteği olursa) :ok
Hiç fark etmemiştim servis gelmeden bı bakayim dedim 13 olmuştu :) neyse dedim gelsinler bari 14. Yüklesinler yüklendi şuan için bir sorun yok herkese teşekkürler.

H Çevrimdışı

hfy44 

Aktif Üye
22 Nis 2019
64
44
Menü 4725 yapıp diagnostic içinden factory reset yapıp tekrar kurulum sağlayınız. Ardından tekrar guncelleme deneyin.
Not herşey silinecek
benim tv dede(toshiba 49l2863dat) güncelleme yapılmadı güncelleniyormuş gibi yüklüyor tv açılıp kanınıyor ama herşey aynı,dediklerinizi denedim ama hala eski sürümde duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt