AynenV1 için yazılım gelmiyor artık sanırım değil mi hocam
AynenV1 için yazılım gelmiyor artık sanırım değil mi hocam
Tv normal çalışıyorsa ,yüklemene gerek yok bence,çünkü yazılım yüklemek riskli iştirüstatlar selam ben acemiyim bende hilevel hl750 var mb211 v3.19 olduğunu gördüm ancak versiyon linkinde vestel dali picasso vs yazıyor amazon prime klasörü de var ben bunların hangisini yüklemeliyim? kumandada prime tuşu mevcut çalışıyor
Kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayıp ekrana gelen menü resmini ekler misin.titanyum versiyonu yok, klasörde nexon için hangi dosyayı seçeceğim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nexon 49 inç mb211 v.3.19.17.2 tv ye hangi yazılım yüklenmelidir
Vestel yeni sürümde ne yaptığını belirtmez. Kullanabilirsiniz ?Hilevel 49hl750 den bildiriyorum. Qui menü v3.33.10 bu başlıktan inip kurmuştum 5dk önce yazılım güncelleme uyarısı geldi. Daha önce yeni yazılım otomatik gelmiyordu. Ustalara sormadan yapmak istemedim V3.33.13 gelmiş bu sürümde neler yenidir?
Yüklenemezv1 v3 yükleyemiyoruz değilmi birde amazon prime v1 yok galiba ?
Güncellemeyi yaptınız mı? Bana da geldi de, şimdi Netflix, Prime gibi bir uygulamaya desteğini kaldırır diye kurmaya çekiniyorum. Daha önce Vestel 43FB7500 vardı güncelleme ile Netflix'i kaldırdılar televizyondan. Güncellediyseniz bir değişiklik gördünüz mü güncelleme sonrası?Hilevel 49hl750 den bildiriyorum. Qui menü v3.33.10 bu başlıktan inip kurmuştum 5dk önce yazılım güncelleme uyarısı geldi. Daha önce yeni yazılım otomatik gelmiyordu. Ustalara sormadan yapmak istemedim V3.33.13 gelmiş bu sürümde neler yenidir?
mb211s icin prime destegi var, mb211 kart icin yok..Güncellemeyi yaptınız mı? Bana da geldi de, şimdi Netflix, Prime gibi bir uygulamaya desteğini kaldırır diye kurmaya çekiniyorum. Daha önce Vestel 43FB7500 vardı güncelleme ile Netflix'i kaldırdılar televizyondan. Güncellediyseniz bir değişiklik gördünüz mü güncelleme sonrası?
hocam maalesef otomatik olarak çıkmıştı ben de daha sonra dedim ve tekrardan yazılım güncelleme uyarısı gelmedi. usb ile atmak lazım onu da yapmadım.Güncellemeyi yaptınız mı? Bana da geldi de, şimdi Netflix, Prime gibi bir uygulamaya desteğini kaldırır diye kurmaya çekiniyorum. Daha önce Vestel 43FB7500 vardı güncelleme ile Netflix'i kaldırdılar televizyondan. Güncellediyseniz bir değişiklik gördünüz mü güncelleme sonrası?