Selam hocam, bende var. Toshiba 43LD li birşey modeli... Kumanda üzerinde direkt tuşu da var hatta .
Yeni yazılım geldi ama test edemedim, amozon prime diye klasör e koydum.
Selam hocam, bende var. Toshiba 43LD li birşey modeli... Kumanda üzerinde direkt tuşu da var hatta .
en son yazılımv3. 33.10.0 gorünüyorYeni yazılım geldi ama test edemedim, amozon prime diye klasör e koydum.
Bazı yazılımlar daha iyi olsada bazılarında sorun oluyor, sizin ki V3 olduğu için otomatik olarak quiF fikoloji, fikoloji üstad bir konuda fikrine ihtiyacım var Regal 49r6520f TV aldık gayet memnunuz yazılım guncel değildi formdan Vestel Qui menü son güncel yazılımı Regal TV me yazdım ama 211 ve 211 s kart arasındaki fark nedir TV ye yanlış bir şey yapmayim destek rica ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değerli üstadlar ben yazılımı yükledim ama eski yazılımda ki çözünürlük kalitesi gitti ana kart aynı ve son güncel ama tabi Qui menüyü yukledim mantıken öndeki Regal yazısı olsa bile Vestel 211 kartı Vestel TV de de kullanıyor Regal de hı level de daha da vardır elbette eski yazılımda insan yüzlerinde keskinlik vardı Vestel Qui yi yükleyince o keskinlik gitti yarın dalı Qui günceli kuracam sizin tecrübeniz bu durumla ilgili ne söyler acaba
Geri dönüş için tesekkurler Picasso son yazılımı yükledim görüntü kalitesi yeniden geldi memnunum teşekkürlerBazı yazılımlar daha iyi olsada bazılarında sorun oluyor, sizin ki V3 olduğu için otomatik olarak qui
amazon prime farkı nedirVestel ve toshiba güncel yazılım eklendi
Amozon prime Netflix gibi bir platform. O eklendiamazon prime farkı nedir
Merhaba,Amozon prime Netflix gibi bir platform. O eklendi
Bazı olmayan modellere gelmiş olabilir. Takip ediyorum bu ara sürekli mb211s yazılımları geliyor değişiyor vs vsF fikoloji
Hocam benim Toshiba da ilk aldığım günden beridir Amazon prime vardı.. hatta kumanda da tuşu var. Neden amazonlu bir yazılım geldi ki tekrardan?
Deneyebilir siniz sonradan geldi onlar ama versiyon ayniF fikoloji
Hocam benim Toshiba da ilk aldığım günden beridir Amazon prime vardı.. hatta kumanda da tuşu var. Neden amazonlu bir yazılım geldi ki tekrardan?