Hocam merhaba, ne gibi değişiklikler oldu yoksa sadece applikasyonlar (YouTube, Netflix) mı güncellendi?33.10 sürümleri forumumuza eklenmiştir. Eskileri hala güncel klasöründe, ne olur ne olmaz bekletiyorum. Bilginize
vestel güncelleme bilgisi paylaşmazHocam merhaba, ne gibi değişiklikler oldu yoksa sadece applikasyonlar (YouTube, Netflix) mı güncellendi?
Eğer son yazılımı kast ettiyseniz ben kullanıyorum. Tek eksiği YouTube da 3-4 saat video izledikten sonra TV'nin kilitlenmesi oluyor. Daha önceleri böyle bir sorun yoktu bu sürümde var ama ..MB211 V3.33.10.0 kullanan var mı? Varsa Deneyimlerini anlatabilir mi?
Dün bı arkadaş ta aynısını belirtti, bir önceki versiyonu yükleyince sorun gitti dedi. Denemen için söylüyorum ?Bu son güncelleme ile internete her girdiğimde şifre tekrar istiyor. Yok mu çözümü ?
Hocam bu ay güncelleme vs gelir mi acaba ya tekrar eskiye döndürmeye vs uğraşmadan.Dün bı arkadaş ta aynısını belirtti, bir önceki versiyonu yükleyince sorun gitti dedi. Denemen için söylüyorum ?
gelirse eklerim ama kısa süreçte beklemiyorumHocam bu ay güncelleme vs gelir mi acaba ya tekrar eskiye döndürmeye vs uğraşmadan.
gelirse eklerim ama kısa süreçte beklemiyorum
Evet pandemi muhensileride vurdu sanırım ?Yazılım güncelleme desteği azaldı galiba hocam, yeni yazılım gelmez oldu...?
Tvde Prime video var hatta kumandada tuşu bile varmerhaba arkadaşlar, bugün amazon prime video 7,99 tl fiyat ile türkiyeye giriş yaptı bizim toshiba tvlerde prime yok malum amazon prime eklemenin bir yolu var mıdır? Vestel güncelleme ile ekleme yapar mı acaba?