hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
iki tv den iptv support secenegini profilden kontrol edin, mb211 kapali olabilir.iptv yi mb100 kartlı yine hi-level
iki tv den iptv support secenegini profilden kontrol edin, mb211 kapali olabilir.iptv yi mb100 kartlı yine hi-level
O kısım oteltv için , karıştırdıniki tv den iptv support secenegini profilden kontrol edin, mb211 kapali olabilir.
Tvye reset atıp tekrar denendimi acaba ,kanal listesini yedekleyip dene bakalım.Eğer vod oynuyorsa sıkıntı yoktur sanırım ,yoksa vod da oynamazdıMerhaba, aşağıda resimde görebileceğiniz mb 211 kartlı hi-level marka bir tv aldım. ss-ip tv ve ott playerde canlı kanallar çalışmıyor, servera yüklü filmler açılıyor, canlı kanallar bir an açılıp gidiyor. Aynı iptv yi mb100 kartlı yine hi-level marka diğer televizyonumda sorunsuz izliyorum. Bu sorunum yazılımsal mıdır? Öyle ise bu tv ye hangi yazılımı yüklemeliyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Evet ,yanılıyorsun ikiside aynı işlem için ,oteltv uygulaması o iptvHoteltv nin ki ayri,iptv ninki ayri diye biliyorum ben,yaniliyor muyum? ikisinin secenekleri farkli cünki
mb97 lerde bir ara deneme yapayim, merak ettimEvet ,yanılıyorsun ikiside aynı işlem için ,oteltv uygulaması o iptv
Yap yap ,ama server de kurman lazım yoksa o iptv çalışmaz ,bu konu vardı zatenmb97 lerde bir ara deneme yapayim, merak ettim
Fabrika ayarlarına döndürdüm. ott player a mail ve şifremi tekrar girdim. Sonuç değişmedi. Vod lar çalışıyor, diğerleri 1sn ye açılıyor buffering diyor 3-5 sn sonra tekrar 1 sn gösterip tekrar buffering diyor. Dediğim gibi diğer mb100 tv de, telefonda aynı iptv ler normal çalışıyor.Tvye reset atıp tekrar denendimi acaba ,kanal listesini yedekleyip dene bakalım.Eğer vod oynuyorsa sıkıntı yoktur sanırım ,yoksa vod da oynamazdı
Buffering diyorsa ya internet hızı düşük veya kanalı izleyen çok anlamına geliyor bana göre ,genelde bu 2 şıktan dolayı oluyoır buffering.Fabrika ayarlarına döndürdüm. ott player a mail ve şifremi tekrar girdim. Sonuç değişmedi. Vod lar çalışıyor, diğerleri 1sn ye açılıyor buffering diyor 3-5 sn sonra tekrar 1 sn gösterip tekrar buffering diyor. Dediğim gibi diğer mb100 tv de, telefonda aynı iptv ler normal çalışıyor.
Ama aynı modeme bağlı diğer tv de, telefon ve bilgisayarda problem yok.Buffering diyorsa ya internet hızı düşük veya kanalı izleyen çok anlamına geliyor bana göre ,genelde bu 2 şıktan dolayı oluyoır buffering.
Bende bu 2 nedenden dolayı oluyor ,evde aynı anda 1tv, 2 laptop,3 telefon 1 masaüstü çalışıyor ,üstelik hız baya iyi ,100 (kablonet),ama uydu alıcısında bazı kanallarda yapıyor .bazı kanallrda yapmıyor ,hanım youtubeden örgü yemek vidyoları izliyor ,oğlum evden iş yapıyor ,interneti kullanıyor .Tabii bu konuda iddia etmiyorum belki de yazılımdan dolayıdır.Olmazsa full yazılım konusunda tv barkod fotosunu yayınlayıp yazılım isteyebilirsinAma aynı modeme bağlı diğer tv de, telefon ve bilgisayarda problem yok.
ilk sayfada güncel klasör içindeki picasso yu yükleyebilirsiniz.Merhaba, aşağıda resimde görebileceğiniz mb 211 kartlı hi-level marka bir tv aldım. ss-ip tv ve ott playerde canlı kanallar çalışmıyor, servera yüklü filmler açılıyor, canlı kanallar bir an açılıp gidiyor. Aynı iptv yi mb100 kartlı yine hi-level marka diğer televizyonumda sorunsuz izliyorum. Bu sorunum yazılımsal mıdır? Öyle ise bu tv ye hangi yazılımı yüklemeliyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
TskFikoloji Üstadım Merhaba
Vestel 43L3763Dat modeline üvey evlat muamelisi yapıyor. Güncel yazılım televizyonuma hala gelmedi. Tv deki sürüm 2.35.14 te kaldı.
Sizin bir bilginiz varmıdır neden verilmediğiyle ilgili.
Saygılar...