bozkurt_0618
Yeni Üye
- 6 Kas 2018
- 11
- 39
Buda kardeşimin televizyon buda aynısını yapıyor büyük ihtimalle yazılımsal
Bunun için güncel klasör içinden Picasso kurabilirsiniz yarın yine bakacağım daha güncel sürüm var mı diyr çünkü ksrdesinkinki bu sürümde
Nexon tv ye hangisini kurmalıyız ip tv de sürekli kanal atlama yapıyor
Güncelleme gelmiş yarın paylaşacağım.[SUP]Çok sevinirim teşekkürler [/SUP]
Son güncellemeden sonra tv ara ara reset atıyor ve tv kapalıyken kendiliğinden açılıyor yazılım sorunlu galiba, mecburen eski yazılıma geri döndümyazılımı güncelledim tekrar kontrol edermisin
bilemiyorum başka arkadaşlardan da geri bildirim bekleriz yaparlarsa sorunlu diyebilirizSon güncellemeden sonra tv ara ara reset atıyor ve tv kapalıyken kendiliğinden açılıyor yazılım sorunlu galiba, mecburen eski yazılıma geri döndüm
Tv toshiba 49l2863dat v3
Doğru yoldasin devam ?Bu mb211 ile mb211s için yazılımlar farklı mı ? Bu fotoğraftaki tv için güncel klasöründeki bu yazılımı mı indirmem gerekiyor? Televizyonum Vestel 40fd7300
MB211S VESTEL QUI V.3.26.10.1 CORE UPDATE.ZIP
Eyvallah hocam. Güncellemeyi yükledim çok iyi bir güncelleme yapmışlar bu sefer performans artmış tvnin tarayıcıda uygulamalarda fark ettirdi bana. Teşekkürler.Doğru yoldasin devam ?
Doğru yoldasin devam ?Hi level hl660 için hangi yazılım güncelleme si mevcut 211 Picasso olan güncel klasörde yok
MB211s_QUI_Picasso_V3.26.10.1_core_update.zip
Bu yazılım uyarmı