211S V1-V3 Yazılım Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaşların dediği gibi toshibanın ( ) yazılımı tvye yüklenmiyor. Bu yazılımda bir problem var ama nedir bilemiyorum. Böyle bir sorun olduğunu Vestele yazsak olur mu arkadaşlar?
menü 4725 yapıp diagnostic içinden factory reset deneyiniz sonrasında yazılımı deneyiniz, dün yükledim toshibaya

K Çevrimdışı

kimkidük 

Aktif Üye
12 Eyl 2018
114
37
menü 4725 yapıp diagnostic içinden factory reset deneyiniz sonrasında yazılımı deneyiniz, dün yükledim toshibaya
Yok hocam. onu da denedim olmuyor. Yükleniyor gibi yaptıktan sonra aynı 3.19.19.0 sürümünde kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yoo hiç bi sorun yok ben nexon a yükledim gayet güzel çalışıyor.
Sorun var hocam. Kiminde yüklenebilirken kiminde yüklenmiyor. Konuda biraz geri giderseniz aynı sorunu yaşayanların olduğunu göreceksiniz.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yok hocam. onu da denedim olmuyor. Yükleniyor gibi yaptıktan sonra aynı 3.19.19.0 sürümünde kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim ?

Sorun var hocam. Kiminde yüklenebilirken kiminde yüklenmiyor. Konuda biraz geri giderseniz aynı sorunu yaşayanların olduğunu göreceksiniz.
Evet factory reset yapınca düzeliyor. En kotu birdahaki güncellemeyi bekleyiniz☺️

K Çevrimdışı

kimkidük 

Aktif Üye
12 Eyl 2018
114
37
Evet factory reset yapınca düzeliyor. En kotu birdahaki güncellemeyi bekleyiniz☺
güncel dosyasındaki MB211s Toshiba V.3.26.10.1 Core Update klasörünü kesinlikle ne yapsam kurmadı. Aynı güncel klasöründeki MB211s Vestel QUI V.3.26.10.1 Core Update olanı indirdim onu direkt sorunsuz yükledi. Şimdi asıl sıkıntım şu: Youtube uygulaması hata verip duruyor kullanamıyoruz. diagnostikten fabrika ayarlarına da çevirdim ama yine de düzelmedi. Bunu nasıl çözeriz hocam var mı bir tavsiyeniz?

IMG_20200422_122146.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
güncel dosyasındaki MB211s Toshiba V.3.26.10.1 Core Update klasörünü kesinlikle ne yapsam kurmadı. Aynı güncel klasöründeki MB211s Vestel QUI V.3.26.10.1 Core Update olanı indirdim onu direkt sorunsuz yükledi. Şimdi asıl sıkıntım şu: Youtube uygulaması hata verip duruyor kullanamıyoruz. diagnostikten fabrika ayarlarına da çevirdim ama yine de düzelmedi. Bunu nasıl çözeriz hocam var mı bir tavsiyeniz?

IMG_20200422_122146.jpg
Full yazılım talep konusunda seri numarası paylaşarak full yazılım denemeliyiz

K Çevrimdışı

kimkidük 

Aktif Üye
12 Eyl 2018
114
37
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
1. sayfadaki linklerden bulabilirsiniz hocam.

linki var mı hocam bahsettiğiniz konunun?

H Çevrimdışı

Hornsk001

Yeni Üye
29 Nis 2020
2
45
Merhaba Usta, Telefunken üzerinde çalışan yeni Core 211 yazılımı için teşekkür ederim. Sana bir sorum var. Hala bir mb100 kartım var. Bu satırdaki son yazılım sürümünün ne olduğunu bilen var mı? Google çevirmenim için üzgünüm. Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt