Ya ben tam yazarken siz birşeyler yazınca forum uyarı veriyor bende yazdığımı kopyalıyorum sizin yazdıklarınızı okuyup tekrar devam ediyorum en sonundada sms doğrulama falan hatası verdi işler karıştı sonra bir baktım birsürü mesaj yazmışım?Bu arada kaç mesaj yolladın ki mesajların birleşti ,merak ettim![]()
v3 yüklemesi gerekiyor ,orada diger markalar icin yazilimlar var zaten
sizinki eski sürüm.yeni sürüm 3.26.10.1. tv niz hangi marka?
Beni ilgilendiren de bu idi ,bunun için sormuştumYa ben tam yazarken siz birşeyler yazınca forum uyarı veriyor bende yazdığımı kopyalıyorum sizin yazdıklarınızı okuyup tekrar devam ediyorum en sonundada sms doğrulama falan hatası verdi işler karıştı sonra bir baktım birsürü mesaj yazmışım?
Evet dogru yazilim indirmissiniz bahsettiginiz olay mb230 güncellemeleri icin de olmustu,zip dosyasinin icindeki yazilim upgrade ile baslamiyordu ,isimi düzeltip ekledigimde güncelleme basarisiz uyarisi geliyordu.Daha sonra baska bir markaya ait güncellemenin isimini degistirip yükleyebilmistim.Yazilimlari düzeltmek icin paylasimdan kaldirmislardi.
bende yazılım ismini değişmeden indirdiğim gibi yüklemeye çalıştığımda yükleme başarısız uyarısı aldım
İsmi upgrade yapınca normal yükledi ama sürüm aynı kaldı ?eğer sorun benim tvde değilse ki sanmıyorum deneme için daha eski yazılım attım yüklendi
sorun yakında düzeltilir galiba
ikinize de yazayım istedim ,demekki bir sorun var ,bence fazla zorlamayın yüklemek içinDAHA ÖNCE BURDAN 4-5 DEFA GUNCELLEME KURDUM FAKAT 3.26.10.1. BU SÜRÜMDE GÜNCELLEME BAŞARISIZ OLDU DİYOR
bu versiyonda sıkıntımı var yüklenmiyorMb211s güncel yazılımlar eklendi yeni versiyon; 3.26.10.1
zipli dosyanin acilimi dogru degil o yüzden yüklenemez zaten.bu versiyonda sıkıntımı var yüklenmiyor
Sadece toshiba içinse başlığın da bu şekilde değiştirilmesi gerekir diye düşünüyorum. Ben de de Seg marka tv var 211s anakartla diye biliyorum, 211 anakartlar ile 211s anakartların yazılımları ayrı mı ? Pek anlaşılabilir ayırt edici bir ibare göremedim forumda.Toshiba markası içindir
211s kar hepsi aynıdır birader ufak tefek farlılıklar onlarıda modlarak atarsın istersen toşibanın qui menüsünü seg e hi levele atarsın bu tvlerin güzelliği burda. 1800 e seg vardı toshibalar 2500 dü tamam kasa farkı var ama sonuçda aynık teknik donanım linüx menü yani cenir kullan yüzde 99 aynı tv kada hariç ?Sadece toshiba içinse başlığın da bu şekilde değiştirilmesi gerekir diye düşünüyorum. Ben de de Seg marka tv var 211s anakartla diye biliyorum, 211 anakartlar ile 211s anakartların yazılımları ayrı mı ? Pek anlaşılabilir ayırt edici bir ibare göremedim forumda.
yoo hiç bi sorun yok ben nexon a yükledim gayet güzel çalışıyor.Arkadaşların dediği gibi toshibanın (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) yazılımı tvye yüklenmiyor. Bu yazılımda bir problem var ama nedir bilemiyorum. Böyle bir sorun olduğunu Vestele yazsak olur mu arkadaşlar?
menü 4725 yapıp diagnostic içinden factory reset deneyiniz sonrasında yazılımı deneyiniz, dün yükledim toshibayaArkadaşların dediği gibi toshibanın (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) yazılımı tvye yüklenmiyor. Bu yazılımda bir problem var ama nedir bilemiyorum. Böyle bir sorun olduğunu Vestele yazsak olur mu arkadaşlar?