Ara versiyon olduğu için pek güncellme almaz tıpkı mb130s v4 gibiMerhaba.
V1 serisi için neden güncelleme gelmiyor?
peki hocam aynı ürünün v1 ve v3 sürümleri oluyor bunların arsında ne gibi fark var acaba? v1 versiyona v3 yazılım kurulur mu?Ara versiyon olduğu için pek güncellme almaz tıpkı mb130s v4 gibi
Kurulamaz, TV çöker. Versiyon farkı var pek değişiklik yok V1 biraz daha yavaş diye biliyorum ama bu yavaşlık gözle görülür derece değil.peki hocam aynı ürünün v1 ve v3 sürümleri oluyor bunların arsında ne gibi fark var acaba? v1 versiyona v3 yazılım kurulur mu?
Kardeş, bu hangi model için güncelleme geldi . Benim TV TOSHİBA 49L2863DATToshiba TV için 3.19.17.2 otomatik olarak güncellendi. Ses açma kısma problemi giderilmiş. Eski menüye dönülmüş.
tebriklerV3 için yeni yazılımlar eklendi
[Gizli İçerik][Gizli İçerik]
thanksAdded new software for V3
[Hidden content][Hidden content]
Hayır henüz gelmedi19.19 dan sonra yazılım geldimi
Hayır yok kesinlikle denemeyiniz ana kart sahibi olursunuz ?V1'den v3'e geçmenin bir yolu var mı?
merhabaFikoloji Üstadım Merhaba
Vestel 43L3763Dat modeline üvey evlat muamelisi yapıyor. Güncel yazılım televizyonuma hala gelmedi. Tv deki sürüm 2.35.14 te kaldı.
Sizin bir bilginiz varmıdır neden verilmediğiyle ilgili.
Saygılar...
yardımcı olacak kmse yokmu arkadaslar% 93 de kalıyor ilerlemiyormerhaba
V1 MB211 yazılımı indirdim flash diskten yüklemeye başladım %93 de kaldı ilerlemedi
başka bir flash da denedim yine 93 de kaldı ilerlemiyor
benim sorunum tv ye taktıgım 2+1 ses cihazının sesini arttırıp eksiltemk için kumandayı kullanamamaktı
yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
tv bilğilerimyardımcı olacak kmse yokmu arkadaslar% 93 de kalıyor ilerlemiyor