tabikisi baktımBaktınız mı fikoloji ne durumda bu arada bu yazılım abimin tv ye geldi ban geldmedi tv lerimiz aynı
ara yazılım bazı modellere fabrika göndermiş henüz genele yayınlanmadı
tabikisi baktımBaktınız mı fikoloji ne durumda bu arada bu yazılım abimin tv ye geldi ban geldmedi tv lerimiz aynı
Değişik neler gelmiş acaba ,veya neler değişmiş ,bir şey fark ettin miYeni sürüm gelmis. Kurdum bende.
Valla nedense bazi kanallar veri isleme istemeye basladi son güncelleme sonrasi. Ve bazi kanallarda kirmizi tusa basin diye ibare cikmaya basladi bende güncelleme sonrasi.Değişik neler gelmiş acaba ,veya neler değişmiş ,bir şey fark ettin mi
Hımm,menü --->Ayarlar ----> Diğer ayarlar 'dan Hbbtv yi açıksa kapat ,bu dediğin yok olurValla nedense bazi kanallar veri isleme istemeye basladi son güncelleme sonrasi. Ve bazi kanallarda kirmizi tusa basin diye ibare cikmaya basladi bende güncelleme sonrasi.
Merhabalar, yeni yazılımda ses geç tepkimesi giderildi mi? Ona göre geçiş yapacağım.Bu akşam tvye yeni güncelleme geldi 3.19.17.2 güncelledim ve menüler falan eski şekline döndü,sizin sunduğunuz son yazılımda görsel olarak baya değişiklik olmuştu sadece ses açıp kısmada kasma sorunu vardı acaba bu yüzdenmi tekrar eski menülü yazılım güncellemesi geldi
Ses tepkimesi düzelmiş çünkü eski menülü yazılım yükleniyorMerhabalar, yeni yazılımda ses geç tepkimesi giderildi mi? Ona göre geçiş yapacağım.
SlmFikoloji Üstadım Merhaba
Vestel 43L3763Dat modeline üvey evlat muamelisi yapıyor. Güncel yazılım televizyonuma hala gelmedi. Tv deki sürüm 2.35.14 te kaldı.
Sizin bir bilginiz varmıdır neden verilmediğiyle ilgili.
Saygılar...
aleyküm selam
Menü ismidirPİCASSO yazısını görünce merak ettim bir marka mı bu tv olarak.
Fikoloji Üstadım Merhaba
Vestel 43L3763Dat modeline üvey evlat muamelisi yapıyor. Güncel yazılım televizyonuma hala gelmedi. Tv deki sürüm 2.35.14 te kaldı.
Sizin bir bilginiz varmıdır neden verilmediğiyle ilgili.
Saygılar...
Acaba?aleyküm selam