hangi marka ise o günceli indirip yüklüyorsunuzbende calışıyor iptv linki girerken linkin en sonu hls olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
girince lince en uste sarı klasor guncel yazıyor içine girip hangi markaysa indiriyorsunuz
hangi marka ise o günceli indirip yüklüyorsunuzbende calışıyor iptv linki girerken linkin en sonu hls olsun
girince lince en uste sarı klasor guncel yazıyor içine girip hangi markaysa indiriyorsunuz
bende calışıyor iptv linki girerken linkin en sonu hls olsun
ney olmuyorYaptım ustam olmuyor
picasso olani yükleyiniyi günler nexon 43nx700 full hd smart tv mb211 v.3.19.4.2 bunun üzerine yeni yazılım varmıdır.
full yazılım konusunda seri numarası paylaşınızToshiba 17mb110p 43L3763dat için yazılım ne yüklemeliyim tv çöktü
deniyen yukleyen varmı V3.19.17.0 yazılımları nasıl varmı bi degişiklik
selam hoş geldinizbugün itibariyle yükledim. Menüler bir nebze değişmiş ve daha akıcı hale gelmiş. İlk gözüme çarpan bu oldu...
Ek olarak şu IPTV işini nasıl kuracağım? Bana anlatabilir misiniz? Teşekkürler.
ssiptv yuklerken linkin sonu hls olarak degiştirin yoksa atma yapıyorbugün itibariyle yükledim. Menüler bir nebze değişmiş ve daha akıcı hale gelmiş. İlk gözüme çarpan bu oldu...
Ek olarak şu IPTV işini nasıl kuracağım? Bana anlatabilir misiniz? Teşekkürler.
selam hoş geldiniz
2 şekilde ileyebilirsin; ss iptv ve ottplayer. bendeki tvde ssiptvde durdurma ilerletme çıkmıyor ama arkadaşlarda çıkıyor demişlerdi. o nedenle ben ottplayer kullanıyorum. smartta wevd yada app store vardır. bunun içinden ssiptv veya ott player bulabilirsin.
Bilemiyorum benimki 1 sn yede alıyor. Kumandanın o tuşu geç işliyor da olabilirTeşekkürler hocam, yalnız yeni yazılımda 1 adet bug buldum. Toshiba TV de ses aç kapat fonksiyonu geç cevap veriyor. Tuşa bastıktan yaklaşık 3 sn. sonra işlev yapıyor. Bunu gidermenin yolu varmı?