V3 için yeni yazılımlar eklendi
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
TesekkurlerV3 için yeni yazılımlar eklendi
[Gizli İçerik][Gizli İçerik]
hocam bu nexon tv ye buradaki vestel qui menü yüklenebilirmi v3 olusu guncellemenin megabayti 3.19.8.1 olusu hepsi aynıpicasso 3.19.8.1 yüklenebilir
Veya yeni olan yazilimdan hocam tesekkur ederimhocam bu nexon tv ye buradaki vestel qui menü yüklenebilirmi v3 olusu guncellemenin megabayti 3.19.8.1 olusu hepsi aynı
picasso güncel yüklenebilirhocam bu nexon tv ye buradaki vestel qui menü yüklenebilirmi v3 olusu guncellemenin megabayti 3.19.8.1 olusu hepsi aynı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Veya yeni olan yazilimdan hocam tesekkur ederim
Tesekkurler
[/QUOTE
Saholun hocampicasso güncel yüklenebilir
sagolunTesekkurler
Sagolun hocamV3 için yeni yazılımlar eklendi
Hocam gizli icerik yaziyo giremiyorumV3 için yeni yazılımlar eklendi
ilk sayfada yazılımı indireceksinizMesaj otomatik olarak birleştirildi:
sagolun
Sagolun hocam
Hocam gizli icerik yaziyo giremiyorum
Tesekkur ederim hocamilk sayfada yazılımı indireceksiniz
Hocam kusura bakmayin bu V3.19.17.0 olan yazilimı aradim ilk sayfadada yok bu picasso menu yazılıma varmı bu güncellemeden simdiden tesekkür ederim hocam.V3 için yeni yazılımlar eklendi
eski sürümler link içinde eklidirToshiba son sürüm yüklü ama. Bu sefer iptv çalışmıyor? Nasıl düzeltebiliriz ? Nasıl eski sürüme dönebilirim ?
bende calışıyor iptv linki girerken linkin en sonu hls olsunToshiba son sürüm yüklü ama. Bu sefer iptv çalışmıyor? Nasıl düzeltebiliriz ? Nasıl eski sürüme dönebilirim ?
girince lince en uste sarı klasor guncel yazıyor içine girip hangi markaysa indiriyorsunuzTesekkur ederim hocam
Hocam kusura bakmayin bu V3.19.17.0 olan yazilimı aradim ilk sayfadada yok bu picasso menu yazılıma varmı bu güncellemeden simdiden tesekkür ederim hocam.