Seri no paylaşirmisinizsagolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tvim NEXON 49NX700 MB211S anakart V.3 gorunuyor burdan hangi markanin yazilimi yuklemeliyim benim ki yok burada. Yardimci olursaniz memnun olrum Simdiden tesekkur ederim.
Seri no paylaşirmisinizsagolun
tvim NEXON 49NX700 MB211S anakart V.3 gorunuyor burdan hangi markanin yazilimi yuklemeliyim benim ki yok burada. Yardimci olursaniz memnun olrum Simdiden tesekkur ederim.
picasso 3.19.8.1 yüklenebilir
Tesekkur ederimpicasso 3.19.8.1 yüklenebilir
mause görunuyormumb211 Yeni Yazılım 23.07.2019
Herkese selam, Yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır. mb211 v0 versiyon yazılımları Bazı dosya linklerinde carbon ve titanyum yazmaktadır bunlar tema rengidir. Carbon olan vestel markası, titanyum ise nexon regal hilevel seg gibi vestelin yan markalarında...tavsiyeforumu.comZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu toshiba 49 dat2863 mb211 son surum ile mause göruyormupicasso 3.19.8.1 yüklenebilir
mause görunuyormu
bu toshiba 49 dat2863 mb211 son surum ile mause göruyormu
bluetoth takıyorum usb den fakat görmüyor kullanım rahatlığı açısından zor oluyorVestel ve yan ürünlerinin geneli klavye ve mouse yi usb den görür. Bluetooth olanını da kullanabilirsiniz.
Mb211, BT desteği varmı kibluetoth takıyorum usb den fakat görmüyor kullanım rahatlığı açısından zor oluyor
Yani mause kullanılmıyor bu tv de ?Pardon '' S '' De var. ?
Şaseler çoğaldıkça karışıklık olabiliyor.