211S V1-V3 Yazılım Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende calışıyor iptv linki girerken linkin en sonu hls olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

girince lince en uste sarı klasor guncel yazıyor içine girip hangi markaysa indiriyorsunuz

Yaptım ustam olmuyor

Teşekkürler.

yazılım içim teşekkür

iyi günler nexon 43nx700 full hd smart tv mb211 v.3.19.4.2 bunun üzerine yeni yazılım varmıdır.

Toshiba 17mb110p 43L3763dat için yazılım ne yüklemeliyim tv çöktü

deniyen yukleyen varmı V3.19.17.0 yazılımları nasıl varmı bi degişiklik

bugün itibariyle yükledim. Menüler bir nebze değişmiş ve daha akıcı hale gelmiş. İlk gözüme çarpan bu oldu...
Ek olarak şu IPTV işini nasıl kuracağım? Bana anlatabilir misiniz? Teşekkürler.

bugün itibariyle yükledim. Menüler bir nebze değişmiş ve daha akıcı hale gelmiş. İlk gözüme çarpan bu oldu...
selam hoş geldiniz
2 şekilde ileyebilirsin; ss iptv ve ottplayer. bendeki tvde ssiptvde durdurma ilerletme çıkmıyor ama arkadaşlarda çıkıyor demişlerdi. o nedenle ben ottplayer kullanıyorum. smartta wevd yada app store vardır. bunun içinden ssiptv veya ott player bulabilirsin.

ssiptv yuklerken linkin sonu hls olarak degiştirin yoksa atma yapıyor

selam hoş geldiniz
2 şekilde ileyebilirsin; ss iptv ve ottplayer. bendeki tvde ssiptvde durdurma ilerletme çıkmıyor ama arkadaşlarda çıkıyor demişlerdi. o nedenle ben ottplayer kullanıyorum. smartta wevd yada app store vardır. bunun içinden ssiptv veya ott player bulabilirsin.

Teşekkürler hocam, yalnız yeni yazılımda 1 adet bug buldum. Toshiba TV de ses aç kapat fonksiyonu geç cevap veriyor. Tuşa bastıktan yaklaşık 3 sn. sonra işlev yapıyor. Bunu gidermenin yolu varmı?

Teşekkürler hocam, yalnız yeni yazılımda 1 adet bug buldum. Toshiba TV de ses aç kapat fonksiyonu geç cevap veriyor. Tuşa bastıktan yaklaşık 3 sn. sonra işlev yapıyor. Bunu gidermenin yolu varmı?
Bilemiyorum benimki 1 sn yede alıyor. Kumandanın o tuşu geç işliyor da olabilir

Hangi yazılımla hangi kazanımlar oldu, yada hangi sorunları düzeltti ,bunları bilebilme şansımız varmı dır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt