evet abi haklisin modlama isini daha ilerde yapsam daha iyi olacak, 300 tl lik bir box bile en son android tvlerden daha akici ve daha kullanisli oluyor tv, mi box ile bunu test ettim. mi boxtan daha uygun ama lisansli olmayan cok kaliteli tv boxlar var salonada onlardan alacagim tv box lardaki rahatlik bilgisayarda bile yok. birde sounbar alirsam, salonda sinema sistemi tamamdir.Ben tvlerin smartlarından çok şey beklemiyorum inan ,hatta bana göre adı var - kendi yok gibi bir şeydir smart.En iyisi ileride iyi bir box almak ,ama önce tv gelsin ,kurulsun kullan bakalım hemen modifiye işine girme ,hatta servis de söyleme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu tv de sevdigim yanlardan bir kaci bol giris var, 4 hdmi, 2 usbevet abi haklisin modlama isini daha ilerde yapsam daha iyi olacak, 300 tl lik bir box bile en son android tvlerden daha akici ve daha kullanisli oluyor tv, mi box ile bunu test ettim. mi boxtan daha uygun ama lisansli olmayan cok kaliteli tv boxlar var salonada onlardan alacagim tv box lardaki rahatlik bilgisayarda bile yok. birde sounbar alirsam, salonda sinema sistemi tamamdir.