Menü +4+7+2+5 ile audio gir bakalım ,orada ne yazıyor ,dts olanlarda DTS ibaresi var.
Görüntü böyle:
Dts ibaresi yok.
Menü +4+7+2+5 ile audio gir bakalım ,orada ne yazıyor ,dts olanlarda DTS ibaresi var.
Hımm,evet ,"Others" yazan yerde genelde DTS oluyor (genelde yazdığım unutulmasın) ,benim köydeki MB97 kartlı tvde de others yazıyor ama DTS açınca sesi verdi ,ben benim kart eski olduğundan yazmıyor diye düşünmüştüm (modlama ile açtım dts'yi),bir ihtimalle modlama ile açılabilir ,bir kaç fikir gelsin bakalım bu konuda cevap olarak ,sonra bakılabilir ,bu arada kart neydi acaba sendeki tvdeGörüntü böyle:
Dts ibaresi yok.
Hımm,evet ,"Others" yazan yerde genelde DTS oluyor (genelde yazdığım unutulmasın) ,benim köydeki MB97 kartlı tvde de others yazıyor ama DTS açınca sesi verdi ,ben benim kart eski olduğundan yazmıyor diye düşünmüştüm (modlama ile açtım dts'yi),bir ihtimalle modlama ile açılabilir ,bir kaç fikir gelsin bakalım bu konuda cevap olarak ,sonra bakılabilir ,bu arada kart neydi acaba sendeki tvde
Rica ederimMb130e kart,
Sesi deneyenler olacaktır onların yorumunu da beklemek iyi olacaktır.
Teşekkürler.
abi servis menusunu nasil aciyoruz.Rica ederim
Elbette ,belki de modlama ile açanlar da vardır ,eğer orjinalinde yoksa
Ben mesela MB97 kartta modlama ile açtım,desteği varsa,neden olmasın
Mrb arkadaşlar 55uhl960 için aliexpresten TV box bakıyorum varmı önerisi olan
SİZDE VAR Mİ HOCAM KULLANIYORMUSUNUZ?abi servis menusunu nasil aciyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
#Aliexpress TRY 343.37 25%OFF | 2020 yeni Google sertifikalı Mecool KM1 Android 9.0 TV kutusu 2T2R WiFi Amlogic S905X3 akıllı Android TV 4K medya oynatıcı başbakan Video 4K
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kral burda.
mecool km1.
Görüntü böyle:
Dts ibaresi yok.
bende suan oturma odasinda mi box var salonda ulh 960 a bunu yada sonraki mecool serisini alacagim. 400 tl. idi 600 olmus. pahali sayilir ama dusecek gibide durmuyor.SİZDE VAR Mİ HOCAM KULLANIYORMUSUNUZ?
pardon ulh960 bende var ses olayini denemedim ama sterio var.bende suan oturma odasinda mi box var salonda ulh 960 a bunu yada sonraki mecool serisini alacagim. 400 tl. idi 600 olmus. pahali sayilir ama dusecek gibide durmuyor.
Teşekkürler hocamabi servis menusunu nasil aciyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
#Aliexpress TRY 343.37 25%OFF | 2020 yeni Google sertifikalı Mecool KM1 Android 9.0 TV kutusu 2T2R WiFi Amlogic S905X3 akıllı Android TV 4K medya oynatıcı başbakan Video 4K
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kral burda.
mecool km1.
Merhabalar
Televizyonu 1 haftadır kullanıyorum. Bu süre zarfında kulanım deneyimimi aktarmak istedim..
Çok memnum olduğumu başta söylemek isterim benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.
En fazla TV kullanım şeklim internet ten film izlemekti çok bir şey bekleme diyordum. Tvbox var ama henüz bağlamadım.
İnternet browser üzerinden açmış olduğum sitelerde bir haftada 10 film izledim ? bana mısın demedi ne bir kitlenme ne bir donma var ? nazarlardan saklasın.
Tv wifi üzerinden bağlı modem yanında değil sinyal seviyesi 2 görüyor ama her şey mükemmel tavsiyede bulunan emek veren herkese sonsuz teşekkür ederim.
Her zaman ön yargılarım vardı ama ne kadar gereksiz olduğunu anladım her ey çok güzel almak isteyenlerede, ihtiyaçlarınıza uygunsa kaçırmayın derim.
Birde ne kadar büyük o kadar iyi aslında izleme açım 2-3 metre arası korkarak aldım ama büyük ekran başka güzel..?
dün akşam köpek balıklarıyla ilgili belgesel izlerken mayoyu giyip televizyona atlayasım geldi..?
Benim için her şey mükemmel teşekkürler tekrar
Arkadaşlar bende geçen hafta aldım ve tv den memnunum üstadlarada teşekkür ediyorum.fakat web browser uygulamasını bulamadım uygulamalarda yok storeda arattım bulamadım. web browsera nasıl erişebilirim acaba.Teşekkürler hocam
uygulamalarda var gorursun. yana dogru kaydir.Arkadaşlar bende geçen hafta aldım ve tv den memnunum üstadlarada teşekkür ediyorum.fakat web browser uygulamasını bulamadım uygulamalarda yok storeda arattım bulamadım. web browsera nasıl erişebilirim acaba.
uygulamalarda var gorursun. yana dogru kaydir.
[/
default yüklümü geliyor bende yok cunkuuygulamalarda var gorursun. yana dogru kaydir.
evetdefault yüklümü geliyor bende yok cunku