Bir farklılık elbet vardir.Her iki usb de de max: 500 mA yazıyor fakat anında bağlantı sağladım aynı cihazla...
Bir farklılık elbet vardir.
HDD etiketlerini ikimizde atıp kontrol edermisiniz.
Misal bendeki 0.5mah HDD bu nedenle hep okuyor ☺
nayır çıkarmazBuyrun:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocalarım ben Pixellence yüklemek istiyorum. Garantiden çıkarır mı?
Çıkartmaz ama tvden aldığın dosyaları mutlaka pcde yedeklemelisinBuyrun:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocalarım ben Pixellence yüklemek istiyorum. Garantiden çıkarır mı?
Çıkartmaz bana göreArkadaşlar Televizyonu birkaç ay bu şekilde dik olarak muhafaza etmem bir sorun yaratır mı zarar verir mi tv ye ?Konu hakkında yardımcı olabilecek var mıdır ? F fikoloji Adem Helvacı Aragorn
buzdolabı olsa derdik ki gaz, yağ, hav vs yok şöyle yok böyle ama bu tv sorum olmazArkadaşlar Televizyonu birkaç ay bu şekilde dik olarak muhafaza etmem bir sorun yaratır mı zarar verir mi tv ye ?Konu hakkında yardımcı olabilecek var mıdır ? F fikoloji Adem Helvacı Aragorn
teraspy F fikoloji teşekkür ederim cevaplarınız için dediğiniz gibi yaptım sağolun ??buzdolabı olsa derdik ki gaz, yağ, hav vs yok şöyle yok böyle ama bu tv sorum olmaz
sadece senden isteğim tv üst kısmında ön yüzey veya arka yüzey yazar, ön yüzeyi duvara ver olurda bişey düşer ekran pert olmasın.
Güle güle kullan(ın)teraspy F fikoloji teşekkür ederim cevaplarınız için dediğiniz gibi yaptım sağolun ??
Tv incelemesi :uhl 960 in teknik ozellikleri tam olarak nedir simdi.
4 cekirdekli islemcisi oldugunu biliyoruz.
VA panel samsunga ait.
ram 1.5 gb.
50 hertz
bunlar benim bildiklerim dogrumudur.
aslimda bu tv nin tam anlamiyla teknik ve donanim ozelliklerini 1. mesaja eklesek cok iyi olacak ornegin 4 hdmi giris 2 usb giris vs vs.
Kıymetli açıklamanız için teşekkür ederim , pek beceremem gibi hatta kablonun bir görselini atarsanız daha iyi oturmuş olacak ?Aynı Hdd ,diğer tvde( hi-level) yaşamıyorsan ve sadece bunda yaşıyorsan sorun çözümü Y dediğimiz kablodur ,dediğim gibi ben bunu kendimin mpodifiye ettiğim kablo ile çözdüm ,ana kablonun bir ucu dişi usb ,diğer ucu erkek usb ,bir de eski telefon şarj kablosundaki usb yi kablosunu kestim ,ana kablonun da erkek usbsini 20 cm kadar kestim,kabloları soydum ,ana kablonun erkek usbsi ile kestiğim tel usb sinin + ile - uçlarını birleştirdim (genelde siyah -kırmızı renk oluyoır)böylece el yapımı Y kablom olmuş oldu ,bir de eriyen bant ile yapıştırıp ,daralan makaron ile de yapınca süper oldu ,her zaman kullanılmıyor ama elimde duruyor,yapımı gayet basit ,"ben beceremem" dersen ,bir elektronikçiye de yaptırabilirsin