Yandan izleyince görüntü çok bozuluyor mu
Ethernet ile mi denediniz kablosuz mu? Ben kablosuz denedim. 100 MB netimin olmasına rağmen 4k da donmalar yaşadım. Ve modem yanında olmasına rağmen 2 diş gösteriyor.Netflix 4k denedim sorunsuz. 7.6mbit internet kullanıyor. YouTube 4k sorunsuz ve görüntü çok iyi geldi. Mutluyuz şimdilik. Hareketli duvar aparatı aldım. Gelsin duvara asacağım.
Bizim burada 2 adet vardı tvden ,satılmamış duruyordu ,bende foruma adres vererek yazdım ,bu arada satıcıya da sordum bunlar ne zamandır duruyor-iademi diye ,değil amca ,satılmadı dediBence bu forumun gücünü gösteren bir gösterge var. 49uhl650 satışa çıktıktan 1-2 saat sonra tükendi. 55uhl950 1 gündür hala satışta. )
Konu ile ilgili yardımınızı rica ediyorum F fikoloji Adem HelvacıBen de forumdaki yorumlara dayanarak almış bulunmaktayım. Forumdaki herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok yardımcı oluyorlar. Bir sorum olacak bende 9001 ile bitiyor sonu. Benim aldığım farklı mı acaba?
Hocam bence bu kasiyerin işten anlamamasindan kaynaklaniyor hatta çikan o eksik fark edilince ondan kesilir, afişte yazani kendileri indiremezler. Ya da arkaşta ticari kredi karti var onlar aldi onlarda taksite para almiyorsn. yöneticilerim bazı arkadaşlar peşin fiyatına 12 taksit ile alabilmiş ürünü bende 2 mağazaya sordum vade farkı alırız dediler bu nasıl bir durum acaba... nereye baş vurmalı acep? a101 genel müdürlük iletişim telefonu varsa arayalım diyorum? sizler ne dersiniz... adem baba, fiko dede duruma bir el atmanızı rica ediyoruz. saygılar
Hocam bence bu kasiyerin işten anlamamasindan kaynaklaniyor hatta çikan o eksik fark edilince ondan kesilir, afişte yazani kendileri indiremezler. Ya da arkaşta ticari kredi karti var onlar aldi onlarda taksite para almiyor
hocam bu tvye uygun ip tv hangisi? ve modlama nedir nasıl yapılır?Yarın kontril edeceğim unutursam dm den hatırlatın
Mb130e ana kart
Samsung panel diye gördüm detaylara yarın girelim kimse görmemiş miydi ya bu afişi ☺
Ben yoğunum diye bakmadım gerçi 950 olarak görmüştüm konu var diye şey ettirmedim
anakart mb130e ama ekranı bilmiyorumSelam bu tv Mb130e ana kart oldugu kesini samsung va panelmi kesin bilgimi
WiFi ile denedim. Aradaki mesafe yaklaşık 3.5m ve arada 2 tane duvar var. Hızım 35mbit normalde. Bağlı cihazlari vs. Kapatmadan denedigim halde 27mbit test sonucu aldı.Ethernet ile mi denediniz kablosuz mu? Ben kablosuz denedim. 100 MB netimin olmasına rağmen 4k da donmalar yaşadım. Ve modem yanında olmasına rağmen 2 diş gösteriyor.