Sorun yok , TC kimlik numarası gibidir. Aynı nüfus müdürlüğüne bağlı olanların başı aynı sonu farklıdır, bu da onun gibi 8439000 bu cihaz için standart devamı farklı
panel konusunda cevapladım
Değerli üstadlar tavsiyelerinize uyarak 55 uhl 960 almış bulunmaktayım inşallah fiyatına göre beklentilerimizi karşılar ayrıca panel ve kart bilgilerini bakıp ne olduğu hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim teşekkürler iyi akşamlar
Ben de aldım. Peşin fiyatına 12 taksit yaptılar. Yeni alacaklar varsa bilginiz olsun. Artık iş servis çağırmaya geldi.
nasıl yaptılar hocam peşin fiyatına 12 taksit?
bizde 12 taksit yapınca 2848 liraya denk geldi ürün.
Eskiden de bir şeyler almıştım. Peşin fiyatına taksit olmaz mı dedim. Belki 6 taksit olur derken 12 ye böldüler. Demek ki öyle bir yetkileri var.
Var mi bir gelişme adem hocam?F fikoloji
Aklıma geldi de. Şu Hi Level tv lerin her şeyi çok güzel de bu iğrenç ayaklar tv ye hiç yakışmıyor.
Acaba diyorum UD9 serisinden ayaklar bu tv ye takılamaz mı? Takılabilirse tedarik edilip buradan isteyen arkadaşlara ekonomik şekilde sunulamaz mı ne dersin?
Dur ben alt kata inip depoyu kurcalayayım. Bahsettiğim ayaktan bulursam benim UHL650 ye takıp deneyeyim, güzel olursa Görselleri paylaşırım