teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Lahavleeee,saat gecenin 02:40 ,tövbetöbeeee ,iyiki köydeyim,dolap boşBu espiri üstüne ekmek arası çokokrem ve bir bardak süt gider o halde acıktım emmi ya
Lahavleeee,saat gecenin 02:40 ,tövbetöbeeee ,iyiki köydeyim,dolap boşBu espiri üstüne ekmek arası çokokrem ve bir bardak süt gider o halde acıktım emmi ya
Ben bilmem ahanda mutfağa gidiyorumLahavleeee,saat gecenin 02:40 ,tövbetöbeeee ,iyiki köydeyim,dolap boş
evet..televizyon seg titaniummu indirmem lazım
Merhaba carbon olan güncellemeyi yapmıştım , üstüne titan olan güncellemeyi kurdum düzeldiPaylaşım için teşekkürler, sorunsuz problemsiz güncelledim emeğinize sağlık. Youtube sorunu çözüldü ama android telefonumu tv ye yansıtma özelliği bozuldu yani tv bozuk renkli karıncalanma filan gösteriyor daha önce böyle bir sorunum yoktu bir de usb bellekten filim izlerken tv kapanıyor bu sorun eski yazılımda da yeni yazılımda da devam ediyor, Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
tv ;vestel 43FB7500
Modlama yaptınız mı ?MB97 seg marka tv de youtube zaten vardı. netflix aktive etmek için titanium yazılımı yönergeyi takip ederek yükledim.
malesef başarılı olmadı.
acaba eksik birşey mi yaptım ?
Yazılım sonrası tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurmak gerekir bu uygulamayı yaptınız mı?merhaba iyi çalışmalar bende netflix için titanium güncellemeyi MB97 kartlı regal tv ye yükledim. Normalde youtube ve smart stabildi ama şimdi youtube açmıyor bazen wifi bağlanmasına rağmen internet yok diyor. Şuan kullanışsız, yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ben yazılımı yükledim modlama yapmadım altta resmini eklediğim kumanda da netflix tuşuna basarak giriş yapıyorum
Ben yazılımı yükledim modlama yapmadım altta resmini eklediğim kumanda da netflix tuşuna basarak giriş yapıyorum
bu dediğinizi yaptım ama çok ağırlaştı tv eskiden kötüydü bendeYazılım sonrası tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurmak gerekir bu uygulamayı yaptınız mı?
Karbon ile titanyum arasında tema rengi farkı var. Görevler ve komutlar aynıMesaj otomatik olarak birleştirildi:
@ F fikoloji üstadın paylaştığı linkteki güncellemeyi yükledim. Sorunsuz ve stabil şekilde çalışıyor tv netflix, youtube ve dailymotion mevcut. Tv Regal ama Vestel carbon arayüzü var çok hızlandı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MB97-MB98 Core Update v.45.23.64.zip link bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet
bu dediğinizi yaptım ama çok ağırlaştı tv eskiden kötüydü bende
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MB97-MB98 Core Update v.45.23.64.zip bu linktekini yükledim şimdi mükemmel oldu
F fikoloji üstad paylaşmış ANAKART MODELİ bu linkten buldum
teşekkür ederim herkese
çok iyi yazılım, bir detayı fark ettim. Tv deki internet yavaşlığı wifi kaynaklıymış kablolu bağlantıda hakikaten çok stabil çalışıyor. Netflix çözünürlüğü zayıf bunun neden olduğunu çözemedimKarbon ile titanyum arasında tema rengi farkı var. Görevler ve komutlar aynı