TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
yazılım youtube ve netflix için internetinizde sorun olabilir. kablolu deneyinMb 98 yazılımını yükledim ama internet gelmedi televizyona çöcümü nedir?
yazılım youtube ve netflix için internetinizde sorun olabilir. kablolu deneyinMb 98 yazılımını yükledim ama internet gelmedi televizyona çöcümü nedir?
çok teekkürler youtube sorununu şuan talimatlarını izleyerek giderdim birde netflex yüklemeyide gösterirsen müteşekkir olurum emeğine eline sALIK
dosyada herhangi bir problem yok aciliyor,dosyayi zip li dosyadan cikardiktan sonra "upgrade_mb97.bin" güncellemesini ilk mesajdaki talimatlara göre yüklemeniz gerekiyor.hocam dosyayı indiriyorum fakat açılmıyor (carbon dosyası)
vestel artik mb9xx larda netflix destegini tamamen kaldirdi diyebiliriz..Widi özelligini kullanarak uygulamayi kullanmak mümkün büyük ihtimalle, sorun lisans kaynakli olmasi gerekir.Arakdaslar yaklaşık 1 aya kadar mb97 cihazım Netflix ve youtube calistiriyordu 1 aydır çalıştırmadıgı için burdan yazılım yükseltme yaptım şuanda sadece YouTube çalıştırıyor Netflix yine hata veriyor açılmıyor yardımcı olabilir misiniz?
carbon sadece vestel markasi icin, diger markalarin hepsi diger yazilimi yüklemesi gerekiyor.vestel için carbon denilmiş, benim tv regal diğer markalara uygun olanı mı yapmam lazım yoksa vestel olarak mı görmem lazım