Picasso da Dolby ile alakalı bir sorun oluşabilir. Gerçi sizinki de Regal yani Picasso menü. Sorun olmayacaktır.regal tv'ye qui vestel veya qui picasso yükleyebilirim değil mi hocam ? 1505 yöntemiyle yükleyeceğim core update olarak ? teşekkürler
Picasso da Dolby ile alakalı bir sorun oluşabilir. Gerçi sizinki de Regal yani Picasso menü. Sorun olmayacaktır.regal tv'ye qui vestel veya qui picasso yükleyebilirim değil mi hocam ? 1505 yöntemiyle yükleyeceğim core update olarak ? teşekkürler
Picasso da Dolby ile alakalı bir sorun oluşabilir. Gerçi sizinki de Regal yani Picasso menü. Sorun olmayacaktır.
hosbuldukgüncel 3 versiyonu da denedim ama çare olmadı :( modlama vs ile çözüm üretmem mümkün mü hocam buna sizce ? Hdmi arc ile soundbar bağlı, hdmi cec açık olmasına rağmen kumanda soundbar'ı açmıyor (ama mi box'u açıyor) hadi kendim açayım soundbarı diyorum bu seferde menüden zaten seçili olan ses çıkışı hdmi arc seçeneğini tekrar seçmedikçe ses gelmiyor.
defalarca denedim bazen soundbarı açtı şansa, mi box'u çıkarıp denedim çakışma mı oluyor diye o da işe yaramadı. 3 gün önce mb130 anakartlı tv ile hiç sorunsuz çalışıyordu bu sistem.
hocam burası neresidir nasıl ulaşırım ? modlama sorduğuma bakmayın, forumdan görüp duyduğumdan sordum. Modlama yapmadım daha önce hiç. Yönlendirebilir misiniz ?
şimdi yönergelere göre indirip baktım, her iki seçenekte TRUE gözüküyor.17MB230 anakart ile modlama islemleri anlatimi
buradaki konuda sorularinizin cevabi var
modlama ile degistirebileceginiz bir durum degil o zaman..şimdi yönergelere göre indirip baktım, her iki seçenekte TRUE gözüküyor.
hayir yüklenemiyorMb230 lu tv ye turkcell tv plus yüklemenin bir yolu yok mudur acaba
Hocam tv nin dns ayarlarını nasıl değiştirebilirim, kumandadan rakam silme olmadı, tv nin dns satırında mesela ilk basamak üç rakamlı ben iki basamaklı rakam girmek için silme nasıl yapılırhayir yüklenemiyor
Ilk rakam 0 kalsin..silme olayı olmuyor...Hocam tv nin dns ayarlarını nasıl değiştirebilirim, kumandadan rakam silme olmadı, tv nin dns satırında mesela ilk basamak üç rakamlı ben iki basamaklı rakam girmek için silme nasıl yapılır
Tamam, teşekkürler?Ilk rakam 0 kalsin..silme olayı olmuyor...