Sizce hangi versiyon daha iyi ?

• V0.51.5.0

Oy: 37 28.0%
  • V0.43.6.0

Oy: 5 3.8%
  • fabrika çıkış hali

Oy: 37 28.0%
  • V0.51.19.0

Oy: 17 12.9%
  • V0.51.22.0

Oy: 23 17.4%
  • V0.51.38.0

Oy: 13 9.8%

• Kullanılan toplam oy
    132
ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Valla arkadaşlar gülüyor galiba bana ama anakarta güncelleme geldi deyince her seferinde açıp kontrol ediyorum. Telefon güncellemesi mantığıyla hareket ediyorum sanırım. Karta güncelleme geliyor ama o kartı kullanan tv ye gelmiyor. Buna alışmam lazım.

versiyon numarasını değiştirip aynı şeyi iteliyorlar habire

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Valla arkadaşlar gülüyor galiba bana ama anakarta güncelleme geldi deyince her seferinde açıp kontrol ediyorum. Telefon güncellemesi mantığıyla hareket ediyorum sanırım. Karta güncelleme geliyor ama o kartı kullanan tv ye gelmiyor. Buna alışmam lazım.
Yani otomatik güncelleme mb230 da başarılı ama bu yazılım TV den önce elime geçince paylaştım. Biliyorsunuz ki 19.3 veya 19.5 sürümleri sadece tvlere verildi

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
güncelleme yazilimini forumdan indirip kendiniz yüklemeniz gerekiyor, ilk mesajda gerekli aciklamalar mevcut.Bir önceki sürüm forumda yoktu direk tv ye online indirilebiliyordu ama bu sürümü indirmeniz gerek..
güncelleme ile farkedilen herhangi bir iyilesme mevcut degil,bu kadar güncelleme sürümü cikarip görüntü sorununu cözememis olmalari da ilginc..

A Çevrimdışı

atakan05

Aktif Üye
7 Kas 2019
196
50
güncelleme yazilimini forumdan indirip kendiniz yüklemeniz gerekiyor, ilk mesajda gerekli aciklamalar mevcut.Bir önceki sürüm forumda yoktu direk tv ye online indirilebiliyordu ama bu sürümü indirmeniz gerek..
güncelleme ile farkedilen herhangi bir iyilesme mevcut degil,bu kadar güncelleme sürümü cikarip görüntü sorununu cözememis olmalari da ilginc..
yeni güncelemiyi nerden yükleyeceğiz

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41

Erinmeyip ne değiştiğini de yazsalar bizde ona göre yükleriz

Vestelin mb230 serisini elektronik olarak güncellemesi gerekli yoksa böyle yazılımla falan olmuyor

Bi kulaklık çıkışına ekolayzır ayarı bile koymuyorlar güncelleme dediğin böyle şeyler ile olur habire menü rengi yeri değişiyor başka bir numarası yok

A Çevrimdışı

atakan05

Aktif Üye
7 Kas 2019
196
50
vestel mb 230 güncel v0.51.22.0yazılımı vestel servisten taleb edebilirmiyiz vestel yazılım 58u 9500de şuan yazılım v.051.19.3 bende şuan ses modu sorunu yaşıyaoruz harici uydu cihazında ses modu normal ken kapalı ya geçiyor sorun bu servis daha evel geldi eski yazılıma döderdi düzeldi yeni yazılımladüzele bilirmi

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Erinmeyip ne değiştiğini de yazsalar bizde ona göre yükleriz

Vestelin mb230 serisini elektronik olarak güncellemesi gerekli yoksa böyle yazılımla falan olmuyor

Bi kulaklık çıkışına ekolayzır ayarı bile koymuyorlar güncelleme dediğin böyle şeyler ile olur habire menü rengi yeri değişiyor başka bir numarası yok
Şu son siyah menü baya gereksiz bir güncellemeydi mesela. Ona ayıracakları kaynağı sorunları gidermeye ayırsalar az adam ederlerdi belki.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
vestel mb 230 güncel v0.51.22.0yazılımı vestel servisten taleb edebilirmiyiz vestel yazılım 58u 9500de şuan yazılım v.051.19.3 bende şuan ses modu sorunu yaşıyaoruz harici uydu cihazında ses modu normal ken kapalı ya geçiyor sorun bu servis daha evel geldi eski yazılıma döderdi düzeldi yeni yazılımladüzele bilirmi

Servis yazılım vermez tv garantili değil mi arayın gelip yapsınlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu son siyah menü baya gereksiz bir güncellemeydi mesela. Ona ayıracakları kaynağı sorunları gidermeye ayırsalar az adam ederlerdi belki.

bu son güncelleme de görüntü problemli sanki bir kaç gün daha kullanıcam bakalım olmadı bi öncekinden devam seviyorum full yazılım atmayı :)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Medion TV support sayfasi güncelleme oldugu zaman ne hakkinda oldugu bilgisini sayfasinda paylasiyor ve ilginc olan yazilimsal problem oldugunda forum sayfasinda sorumlu olan kisiler olayla ilgili bilgi alisverisi yaptigi mierkezleri var ve geri bildirimi paylasip eger cözümü var ise bunu forum sayfasinda sorunu olan kisiyle paylasiyorlar..Aynisini Vestel niye yapmaz ki?

Medion MEDION® LIFE® X15555 ve Panasonic Tx-43Hx580B mb230 lu modellere sahip ama henüz sayfalarinda güncelleme yazilimi mevcut degil .Televizyonun OTA ile 2 kez güncelleme aldigini varsayarsak ve burada paylasilan cogu yazilimin bir ise yaramadigini dikkate alirsak Vestel bizi AR-GE laborutuvari olarak kullaniyor mu sorusu aklima geliyor...Bir firma güncelleme yazilimi hazirlar ve tv ler OTA ile nasil olurda bu yazilimi güncelleyemez?!

C Çevrimdışı

chancooluk

Yeni Üye
30 Ara 2020
11
37
V.0.51.22 güncellemesinin, V0.51.19'da sunulan USB ve PVR sorunlarını düzelttiği görülüyor.

USB drives were not recognized correctly after leaving the TV on standby for several hours. The TV had to be unplugged for it to work again. Tested on Hitachi HK6100U and Medion X15538.

Görünüşe göre yanılmışım. Beklemede kaldıktan birkaç saat sonra USB sürücüler tekrar çalışmıyor ... 51.5 me'ye geri dön.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
V.0.51.22 güncellemesinin, V0.51.19'da sunulan USB ve PVR sorunlarını düzelttiği görülüyor.

TV'yi birkaç saat beklemede bıraktıktan sonra USB sürücüler doğru şekilde tanınmıyordu. Tekrar çalışması için TV'nin fişinin çıkarılması gerekiyordu. Hitachi HK6100U ve Medion X15538'de test edilmiştir.
İşte güncelleme aynen bu z bazilari kullanmadı özelliklerdeki iyileştirmeyi göremiyor ☺️ herkes de haklı olarak duzeltileni merak ediyor

Geri
Üst Alt