Eski tuş kombinasyonu daha iyidi tek seferde çıkıyorduKanalda iken manuel aramaya gelirseniz frekansını girebilirsiniz
Arkadaşlar önceki kullandığım vestel tv de kumandanın ( İ ) tuşuna basınca kanalların frekans bilgileri çıkardı şimdi ki 9500 de basınca frekans bilgisi çıkmıyor, bunu görmenin başka bir yolu yok mudur
Kullandığın tv hangisiİnfo tuşuna iki kere basın çıkıyor frekans bilgileri. Bende öyle en azından.
hosbuldukV0.51.19.3 yazılımlı Medion'um V0.51.5.0'a düşürülebilir mi? Veya Medion'a özel yazılıma ihtiyacım var mı?
USB sürücü sorunlarını çözmek için Hitachi'mi düşürdüm, ancak Medion'dan emin değilim?
medion menüsü vestel tv lerden farkli, buradaki yazilimlardan kullanirsaniz menü degisir, eger profil bilgilerinizi alip güncelleme sonrasi yüklerseniz mb230 da denemedim ama tekrar medion menü oluyor. medion sayfasinda ki yazilimlardan var ise yükleyebilirsiniz,yüklemeden önce her ihtimale karsi profil ekran ve spi bilgilerinizi alin saklayin..V0.51.19.3 yazılımlı Medion'um V0.51.5.0'a düşürülebilir mi? Veya Medion'a özel yazılıma ihtiyacım var mı?
USB sürücü sorunlarını çözmek için Hitachi'mi düşürdüm, ancak Medion'dan emin değilim?
Bunun nasıl yapılacağını açıkladığın bir konuya beni yönlendirebilir misin?medion menüsü vestel tv lerden farkli, buradaki yazilimlardan kullanirsaniz menü degisir, eger profil bilgilerinizi alip güncelleme sonrasi yüklerseniz mb230 da denemedim ama tekrar medion menü oluyor. medion sayfasinda ki yazilimlardan var ise yükleyebilirsiniz,yüklemeden önce her ihtimale karsi profil ekran ve spi bilgilerinizi alin saklayin..
Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-Bunun nasıl yapılacağını açıkladığın bir konuya beni yönlendirebilir misin?
Ayrıca Vestel yazılımının Medion'a yüklenmesi Uzaktan Kumandanın çalışmamasına neden olur mu?
Yardımınız için teşekkürler
mb230 QUI-VESTEL 0.51.5.0.zip |
Yardımınız için teşekkürler. USB sorunları, 0.51.5.0'a düşürülerek çözüldü. Vestel inşallah gelecekteki bir güncellemeyle yazılım sorunlarını bu kartla düzeltecektir.Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-
yukarda ki linkten indirdiginiz dosya icindeki DownloadProfile.mb230 isimli dosyanin isimini degistirerek asagidaki isimlerde 3 dosya yapin.3 ünü usb ye kaydederek linkteki aciklamaya göre islem yapip aldiginiz dosyayi güvenilir bir yerde saklayin.
DownloadProfile.mb230
DownloadPQ.mb230
DownloadSpi.mb230
Uzaktan kumanda icin bendeki yazilim yükledigim tv lerde simdiye kadar problem cikmadi,kumandalar uyumlu diyebilirim.
Bu daha düşük bir versiyon ama mb230 da versiyon dusurme sorun oluşturmuyor. Deneyebilirsiniz versiyonlarıSelamlar, mb130s anakartımla çok güzel bi şekilde hdmi cec ile mi box ve grundig sound barı otomatik açıp kapatabiliyordum. Yeni gelen mb230 anakartlı cihazda ise hdmi cec ve hdmi arc özellikleri tutarsız çalışıyor.
Bazen hdmi cec otomatik mi box ve sound barı açıyor, bazen açmıyor ama kapıyor. ana kumandanın ses kontrolleri bzen sound barı yönetiyor bazen yönetmiyor. Hatta sound bar açık olmasına rağmen menüye girip hdmi arc yi kapayıp açmadıkça ses gelmiyor :(
Tüm ayarları baya kurcaladım ama nafile...
cihaz: regal 55r856u
yazılım: 0.51.19.3
forumdaki şu full yazılımı yükleyip denesem problem olur mu ? F fikoloji
mb230 QUI-VESTEL 0.51.5.0.zip
Bu daha düşük bir versiyon ama mb230 da versiyin dusurme sorun oluşturmuyor. Deneyebilirsiniz versiyonları