Yok mu yeni bir yazılım söylentisi falan. Bu 51.19 dan sonra 4k görüntü falan hikaye oldu bizim 55u9500 de.
Görüntü kalitesi çok düştü özellikle 4k filmlerde çok belirgin kalite düşüklüğü. Son güncellemeye kadar memnundum inşaallah yeni yazılım gelir.ne oldu ki nasıl bir problem yaşıyorsunuz
Görüntü kalitesi çok düştü özellikle 4k filmlerde çok belirgin kalite düşüklüğü. Son güncellemeye kadar memnundum inşaallah yeni yazılım gelir.
Enson 51.5 ve 51.19 versiyonu kullandım ikisi de sıkıntılı şuan tavsiye edilecek bir sürüm göremiyorumArkadaşlar mb230 ana kartta en tavsiye ettiğiniz yazilim hangi versiyondur
Ankette 0.51.5... üyelerin en cok tercih ettigi yazilim olarak görülüyor ama ben hicbiri diyorum,fabrika cikis yazilimi kullaniyorum. Cikacak sürümlerinde görüntü problemini cözecegini düsünmüyorum..Arkadaşlar mb230 ana kartta en tavsiye ettiğiniz yazilim hangi versiyondur
Evet gerçekten çok güzel görüntüsü dikkat ettiğim cihaz ektegre edilmiş uygulamada başarılı Tivibu dsmarr almaya gerek bırakmıyor İngiltere hollanda İspanya vs liglerin F1 moto GP gibi organizasyonları rahatlıkla izleniyor aylık 17 TL falandı samirim.Bide mb230 kullanıcıları harici uydu alıcısı kullanıyorsa hdmı 2.0 kullanmaları ve uydu alıcısı ayarlarında varsa dinamik görüntü seçeneğini kapatmaları ve televizyondan görüntü ayarlarından oyun modunda kullanmalarını gelişmiş ayarlardan hepsini kapatmalarini tavsiye ediyorum ekrandaki bulutlanma netlik sorunu hareketli sahnelerde sorunlar ve renk sorunları ortadan bir nebze olsun kalkacaktırBenim mb 230 anakartlı hi levele s sport plus uygulaması gelmiş yeni gördüm. Görüntü muhteşem
Hocam ss ip tv uygulamasını ana sayfaya koymak nasıl oluyor hi level de bilginiz var mıdır. Bulamadım. Sürekli markete girip açmak gerekiyor.Evet gerçekten çok güzel görüntüsü dikkat ettiğim cihaz ektegre edilmiş uygulamada başarılı Tivibu dsmarr almaya gerek bırakmıyor İngiltere hollanda İspanya vs liglerin F1 moto GP gibi organizasyonları rahatlıkla izleniyor aylık 17 TL falandı samirim.Bide mb230 kullanıcıları harici uydu alıcısı kullanıyorsa hdmı 2.0 kullanmaları ve uydu alıcısı ayarlarında varsa dinamik görüntü seçeneğini kapatmaları ve televizyondan görüntü ayarlarından oyun modunda kullanmalarını gelişmiş ayarlardan hepsini kapatmalarini tavsiye ediyorum ekrandaki bulutlanma netlik sorunu hareketli sahnelerde sorunlar ve renk sorunları ortadan bir nebze olsun kalkacaktır
Uygulama içindeki uygulama ana menüye koyulmuyorHocam ss ip tv uygulamasını ana sayfaya koymak nasıl oluyor hi level de bilginiz var mıdır. Bulamadım. Sürekli markete girip açmak gerekiyor.
Kısayol olarak ekleniyor vestel lerde diye okumuştum vewd ile ama hi level de o uygulama yok.Uygulama içindeki uygulama ana menüye koyulmuyor
Hiç bilmiyorum bende sen gibi kullanıyorum uygulamayiKısayol olarak ekleniyor vestel lerde diye okumuştum vewd ile ama hi level de o uygulama yok.
App storu ana mebuye alabilirsiniz ama ssiptv alınamaz . Zaten o yüzden uygulama içindeki uygulama dedim ?Kısayol olarak ekleniyor vestel lerde diye okumuştum vewd ile ama hi level de o uygulama yok.